SALTEA PODIUM PIKOLIN, 28CM

3 596 lei cu TVA

Adaugare in cos

4 794 lei cu TVA

(pret redus cu 25%)

Pret redus!
  
Magazin Saltele Bucuresti
Adaptabilitate, confort si prospetime pentru un somn odihnitor.  Cu nucleul sau realizat din arc continuu cu insertii de spuma profilata de mare densitate Normasense combinat cu stratul de Memory Gel, salteaua Podium din colectia NEO Pikolin ofera un somn odihnitor si racoritor pentru cei care fug de senzatia de caldura.  Fermitate medie / protectie igienica totala / circulatie foarte buna a aerului  in interiorul saltelei.

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

 • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

BENEFICIILE SALTELEI PODIUM

• MAI MULT CONFORT IN TIMPUL SOMNULUI

• ADAPTABILITATE PROGRESIVA LA FORMA CORPULUI

• DURABILITATE SI VENTILATIE

•PRESIUNE MINIMA ASUPRA CORPULUI

•CONTROLUL TEMPERATURII, CONFORT TERMIC OPTIM IN TIMPUL SOMNULUI 

•TRATAMENT IGIENIC PERMANENT CARE ASIGURA PROTECTIA IMPOTRIVA UNUI AMPLU SPECTRU DE ALERGENI


STRUCTURA SALTELEI:

structura podium

1. Tesatura Strech care permite o circulatie foarte buna a aerului.

2. Memory Gel®: Spuma vascoelastica care incorporeaza particule de gel.

3. Fibra moale de poliester pentru o primire confortabila.

4. Confortcel® strat de spuma cu celula deschisa inclusa in matlasare pentru progresivitate optima.

5. Amortizor realizat din spuma de mare densitate care se adapteaza perfect la morfologia fiecaruia.

6. Bloc de arc Normasense® (2000 de arcuri continue combinate cu bare de spuma profilata)

7. Patru manere laterale pentru manevrare usoara.

 

H Hybrid System®: Nucleu din bloc de arc Normasense® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma de diferite densitati.

T Triple Barrera®: tratament igienic complet impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor.

 

Salteaua Podium este reversibila, are confort construit identic pe ambele fete, rezulta 4 zone de dormit


TEHNOLOGII:

Hybrid System®, Normasense®, Confortcel®, Memory Gel®, Triple Barrera®

 

HYBRID SYSTEM® este o combinatie de 2 tehnologii diferite: arc continuu si materiale noi de confort (spume de diferite densitati, fibre)

hybrid system- Nucleul este realizat din arc continuu - Normasense®: cel mai avansat sistem de arc continuu ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma de mare densitate profilata pe 7 zone de confort.

- Matlasare realizata din straturi de confort de ultima tehnologie realizate din diverse materiale (spume de diferite densitati, fibre).


Beneficiile Hybrid System:

• MAI MULT CONFORT: combinarea proprietatilor de fermitate si circulatia aerului in interiorul saltelei oferite de sistemul Normazone® cu adaptabilitatea si tuseul materialelor de confort special concepute de Pikolin pentru cel mai bun somn din lume.

• ADAPTABILITATE PROGRESIVA. Salteaua iti ofera o presiune proportionala cu presiunea pe care o exercita diferitele parti ale corpului. Astfel, iti asigura o independenta foarte buna fata de partener mai ales atunci cand in acelasi pat dorm 2 persoane cu greutati foarte diferite.

• DURABILITATE SI VENTILATIE: Structura de arc continuu si calitatea materialelor de confort folosite cresc viata utila a saltelei; canalele de ventilatie ale sistemului Normazone® si porozitatea materialelor celulare folosite cresc circulatia aerului imbunatatind igiena si echilibrul temperaturii in interiorul saltelei.

 

NORMASENSE®

normasense


Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara pentru o sustine foarte buna a greutatii corpului, cu insertii din spuma de mare densitate profilata pe 7 zone de confort care ofera adaptabilitate  maxima la ergonomia fiecarei persoane.
MEMORY GEL®

Memorygel


Memory gel® este o spuma vascoelastica care incorporeaza particule de gel in compozitia sa; Aceasta spuma pastreaza toate proprietatile si beneficiile pentru odihna oferite de spuma vascoelastica si in acelasi timp minimizeaza efectul de caldura.Beneficiile Memory Gel:

•PRESIUNE MINIMA ASUPRA CORPULUI: Se adapteaza perfect la forma corpului, minimizeaza presiunea asupra acestuia si permite o circulatie sangvina foarte buna in timpul somnului.

•CONTROLUL TEMPERATURII: Particulele de gel permit reducerea la minim a efectului de incalzire inerent generat de spuma vascoelastica, asigurand o temperatura constanta si placuta pentru corp.

•CONFORT: Prin combinatia proprietatilor spumei vascoelastice (confort, reducerea presiunii asupra corpului, adaptare la morfologia fiecarei persoane) cu cele oferite de gel (dispersia caldurii, mare densitate), confortul oferit de saltea este mult mai ridicat. Acest nou material creat de Pikolin iti ofera o senzatie de imponderabilitate care creaza conditiile cele mai favorabile pentru un somn odihnitor.

 

TRIPLE BARRERA®

triple barerraStrat de spuma care incorporeaza un component care actioneaza ca un filtru permanent pentru a elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice.  Acest tratament se regaseste in toate cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale. Este un tratament permanent.


Beneficiile Triple Barrera:

•PROTECTIA IMPOTRIVA UNUI AMPLU SPECTRU DE ALERGENI: actioneaza impotriva principalelor cauze ale alergiilor: acarieni, bacterii si ciuperci

•TRATAMENT PERMANENT: este o componenta in plus folosita la realizarea spumelor Pikolin nu un tratament temporar, se mentine in timp si acopera toata viata utila a saltelei.

 

 CONDITII DE UTILIZARE

 - Roteste periodic salteaua pentru o uzura uniforma (stanga - dreapta). Materialele de ultima generatie folosite pentru realizarea saltelelor se adapteaza perfect la conturul corpului tau. Insa este posibil ca, pe parcursul utilizarii, acest material sa se taseze in zona in care dormi. Recomandarea nostra este sa o rotesti o data la trei luni astfel incat zona capului sa devina zona picioarelor.

 - Intoarce salteaua o data la 6 luni pentru confort maxim si pentru uzura uniforma.

 - Foloseste salteaua intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Aeriseste periodic salteaua. După livrare, salteaua trebuie aerisita timp de 4 ore pentru a elimina mirosurile acumulate in timpul depozitarii. Pentru o buna igiena a saltelei tale trebuie sa o aerisesti zilnic camera in care se afla salteaua timp de 10 minute in fiecare zi (lasa salteaua sa respire fara lenjerie sau protectie).

 - Mirosul. Ca toate produsele noi, saltelele pot sa emane un anumit miros in primele zile de folosire. Acesta nu este nociv si va disparea dupa cateva zile.

 - Aspira periodic salteaua. Este recomandat sa o aspiri de 3-4 ori pe an.

 - Saltelele cu husa fixa - pentru inlaturarea petelor aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu o carpa inmuiata in apa rece. Nu folosi produse de curatare lichide pe salteaua ta, o vei deteriora ireversibil.

 - Evita umezirea saltelei. Este recomandat sa folosesti o protectie de saltea impermeabila, pentru evitarea umezirii acesteia.

 - Schimba somiera atunci cand cumperi o saltea noua, daca cea veche este uzata. Daca o folosesti tot pe cea veche si aceasta este deformata, atunci este posibil sa nu te bucuri de confortul oferit, iar noua saltea se va uza mai repede.

 - Evita indoirea sau curbarea saltelei! Ii poti distruge sistemul de sustinere si vei deteriora iremediabil salteaua.

 - Evita expunerea saltelei in lumina directa a razelor solare sau langa sursele de caldura.

 - Nu sariti pe saltea. Acest lucru va afecta blocul de arcuri si comportamentul saltelei dvs.

 - Este interzisa curatarea chimica. Ea poate afecta materialele care alcatuiesc salteaua.

 - Este strict interzis: dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure, taierea sau agatarea materialului, frecarea cu substante sau solutii de curatarecare contin solvent chimici sau acizi, folosirea produsului in medii umede sau la temperaturi mai mici de 0grade precum si in medii cu variatii de temperatura, asezarea produselor langa surse directe de caldura.

 - Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale.

 - Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata, diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.

PRODUS FABRICAT IN SPANIA DE PIKOLIN - CEL MAI MARE PRODUCATOR DE SALTELE DIN EUROPA

PRODUS DISPONIBIL IN STOC

 

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

 • Husa: Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
 • Confort: Mediu - Ferm
 • Beneficii: Maxim de stabilitate si confort.
 • Inaltime: 28cm
 • Independenta fata de partener: Excelenta
 • Indice de caldura: Circulatie foarte buna a aerului in interiorul saltelei.
 • Natura matlasarii: Memory Gel®: Spuma vascoelastica care incorporeaza particule de gel. Pastreaza toate proprietatile materialului vascoelastic si mimizeaza efectul de caldura.
 • Structura elastica: Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma.
 • Sustinere/stabilitate: Excelenta
 • Tehnologia de fabricare a saltelei: Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma de mare densitate profilata care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane.
 • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Triple Barrera® Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia.

Fii primul care ne lasa un comentariu.