SALTEA SUPREM PIKOLIN, 30CM

4 075 lei cu TVA

Adaugare in cos

5 094 lei cu TVA

(pret redus cu 20%)

Pret redus!
  
Magazin Saltele Bucuresti
Fara nicio indoiala salteaua Suprem este pariul castigator pentru somnul tau. Straturile Progression Memory Gel ®   iti ofera confort maxim in timp de blocul de arc continuu Normasense ® adauga fermitate, ergonomie si o pozitie corecta corpului in timpul somnului.  Cel mai bun somn din lume! Colectia NeoPikolin maxim de inovatie, maxim de confort!  Fermitate mediu soft / protectie igienica totala / circulatie foarte buna a aerului  in interiorul saltelei.

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

 • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

BENEFICIILE SALTELEI SUPREM – NEOPIKOLIN

• CONFORT MAXIM IN TIMPUL SOMNULUI

• DURABILITATE SI VENTILATIE

•ADAPTARE PROGRESIVA TOTALA LA FORMA ANATOMICA A CORPULUI

•CONTROLUL TEMPERATURII, CONFORT TERMIC OPTIM IN TIMPUL SOMNULUI 

•TRATAMENT IGIENIC PERMANENT CARE ASIGURA PROTECTIA IMPOTRIVA UNUI AMPLU SPECTRU DE ALERGENI

 

 

STRUCTURA SALTELEI:

1. Tesatura strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care ofera elasticitate si permite o circulatie foarte buna a aerului.

2. Progression Memory Gel®: matlasare realizata din Memory Gel, spuma vascoelastica cu particule de gel si Supersoft®, spuma de mare densitate si joasa fermitate. Aceasta combinatie de materiale iti ofera un somn placut fara a adauaga extra caldura si ajuta corpul sa obtina o pozitie ideala de dormit si confortul termic optim pe toata durata orelor de somn.

3. Amortizor realizat din spuma de mare densitate pentru un confort maxim, care se adapteaza perfect la morfologia fiecaruia.

4. Bloc de arcuri Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara, 5 zone de confort, combinat cu spuma de mare densitate profilata pentru adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Ofera o independenta excelenta fara de partener, fiecare se bucura se zona sa de dormit.

5. Patru manere laterale pentru manevrare usoara.

H Hybrid System®: Bloc de arcuri Normasense® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma de diferite densitati pentru un somn relaxant si revigorant.

T Triple Barrera®: tratament igienic total al tesaturi de acoperire si al spumelor din straturile de confort impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor.

 Vezi mai multe detalii despre tehnologii >>

 

HYBRID SYSTEM:

HYBRID SYSTEM® este o combinatie de 2 tehnologii diferite: arc continuu si materiale noi de confort (spume de diferite densitati, fibre)

 - Nucleul este realizat din arc continuu - Normasense®: cel mai avansat sistem de arc continuu ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma de mare densitate profilata pe 7 zone de confort.
 - Matlasare realizata din straturi de confort de ultima tehnologie realizate din diverse materiale (spume de diferite densitati, fibre).

 

Beneficii Hybrid System:
- MAI MULT CONFORT: combinarea proprietatilor de fermitate si circulatia aerului in interiorul saltelei oferite de sistemul Normazone® cu adaptabilitatea si tuseul materialelor de confort special concepute de Pikolin pentru cel mai bun somn din lume.
- ADAPTABILITATE PROGRESIVA. Salteaua iti ofera o presiune proportionala cu presiunea pe care o exercita diferitele parti ale corpului. Astfel, iti asigura o independenta foarte buna fata de partener mai ales atunci cand in acelasi pat dorm 2 persoane cu greutati foarte diferite.
- DURABILITATE SI VENTILATIE: Structura de arc continuu si calitatea materialelor de confort folosite cresc viata utila a saltelei; canalele de ventilatie ale sistemului Normazone® si porozitatea materialelor celulare folosite cresc circulatia aerului imbunatatind igiena si echilibrul temperaturii in interiorul saltelei.

 

NORMASENSE:

Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara pentru o sustine foarte buna a greutatii corpului, cu insertii din spuma de mare densitate profilata pe 7 zone de confort care ofera adaptabilitate la ergonomia fiecarei persoane.

 


PROGRESSION MEMORY GEL:

Progression Memory Gel® matlasare realizata prin combinatia straturilor de spuma de ultima tehnologie

 • Supersoft® - material celular de mare densitate si fermitate redusa.
 • Memory Gel® este o spuma vascoelastica care incorporeaza particule de gel in compozitia sa; Aceasta spuma pastreaza toate proprietatile si beneficiile pentru odihna oferite de spuma vascoelastica si in acelasi timp minimizeaza efectul de caldura.

 Beneficii Progression Memory Gel:

- CONFORT PROGRESIV: Combinatia celor 2 straturi de spuma creaza o adaptare progresiva, perfecta pentru a oferi cel mai bun confort.

- MICROCLIMA: materialul Supersoft si stratul de spuma Memory Gel te vor proteja impotriva efectului de caldura; aceste materiale regleaza schimbul de temperatura pe care corpul il realizeaza in timpul noptii.
- ADAPTARE TOTALA: fermitatea scazuta a spumei Supersoft este combinata cu capacitatea de adaptare a spumei Memory Gel pentru sustinerea corpului, pentru evitarea senzatiei de captivitate si cresterea senzatiei de confort.


TRIPLE BARRERA®

Strat de spuma care incorporeaza un component care actioneaza ca un filtru permanent pentru a elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice.  Acest tratament se regaseste in toate cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale. Este un tratament permanent.

 

 Beneficiile Triple Barrera:

- PROTECTIA IMPOTRIVA UNUI AMPLU SPECTRU DE ALERGENI: actioneaza impotriva principalelor cauze ale alergiilor: acarieni, bacterii si ciuperci

 - TRATAMENT TOTAL PERMANENT: este o componenta in plus folosita la realizarea spumelor Pikolin nu un tratament temporar, se mentine in timp si acopera toata viata utila a saltelei.

 

 CONDITII DE UTILIZARE

 - Roteste periodic salteaua pentru o uzura uniforma (stanga - dreapta). Materialele de ultima generatie folosite pentru realizarea saltelelor se adapteaza perfect la conturul corpului tau. Insa este posibil ca, pe parcursul utilizarii, acest material sa se taseze in zona in care dormi. Recomandarea nostra este sa o rotesti o data la trei luni astfel incat zona capului sa devina zona picioarelor.

 - Intoarce salteaua o data la 6 luni pentru confort maxim si pentru uzura uniforma.

 - Foloseste salteaua intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Aeriseste periodic salteaua. După livrare, salteaua trebuie aerisita timp de 4 ore pentru a elimina mirosurile acumulate in timpul depozitarii. Pentru o buna igiena a saltelei tale trebuie sa o aerisesti zilnic camera in care se afla salteaua timp de 10 minute in fiecare zi (lasa salteaua sa respire fara lenjerie sau protectie).

 - Mirosul. Ca toate produsele noi, saltelele pot sa emane un anumit miros in primele zile de folosire. Acesta nu este nociv si va disparea dupa cateva zile.

 - Aspira periodic salteaua. Este recomandat sa o aspiri de 3-4 ori pe an.

 - Saltelele cu husa fixa - pentru inlaturarea petelor aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu o carpa inmuiata in apa rece. Nu folosi produse de curatare lichide pe salteaua ta, o vei deteriora ireversibil.

 - Evita umezirea saltelei. Este recomandat sa folosesti o protectie de saltea impermeabila, pentru evitarea umezirii acesteia.

 - Schimba somiera atunci cand cumperi o saltea noua, daca cea veche este uzata. Daca o folosesti tot pe cea veche si aceasta este deformata, atunci este posibil sa nu te bucuri de confortul oferit, iar noua saltea se va uza mai repede.

 - Evita indoirea sau curbarea saltelei! Ii poti distruge sistemul de sustinere si vei deteriora iremediabil salteaua.

 - Evita expunerea saltelei in lumina directa a razelor solare sau langa sursele de caldura.

 - Nu sariti pe saltea. Acest lucru va afecta blocul de arcuri si comportamentul saltelei dvs.

 - Este interzisa curatarea chimica. Ea poate afecta materialele care alcatuiesc salteaua.

 - Este strict interzis: dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure, taierea sau agatarea materialului, frecarea cu substante sau solutii de curatarecare contin solvent chimici sau acizi, folosirea produsului in medii umede sau la temperaturi mai mici de 0grade precum si in medii cu variatii de temperatura, asezarea produselor langa surse directe de caldura.

 - Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale.

 - Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata, diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.

 PRODUS FABRICAT IN SPANIA

PRODUS DISPONIBIL IN STOC

 

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

 • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Tratament igienic total - Triple Barrera® Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia.
 • Tehnologia de fabricare a saltelei: Sistem Hibrid Normasense® + straturi de confort Progression Memory Gel
 • Sustinere/stabilitate: Excelenta
 • Structura elastica: Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma.
 • Natura matlasarii: Progression Memory Gel®: matlasare supersoft realizata cu spuma Memory Gel pentru a ajuta corpul sa obtina o pozitie ideala de dormit pe toata durata orelor de somn.
 • Indice de caldura: Circulatie foarte buna a aerului in interiorul saltelei.
 • Independenta fata de partener: Excelenta
 • Inaltime: 30cm
 • Husa: Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
 • Confort: Saltea ferma in nucleu dar extrem de confortabila in matlaseu.
 • Beneficii: Maxim de stabilitate si confort.

Fii primul care ne lasa un comentariu.