SALTEA KING PIKOLIN 25cm

1 748 lei cu TVA

Adaugare in cos

2 185 lei cu TVA

(pret redus cu 20%)

Pret redus!
  
Magazin Saltele Bucuresti
SALTEA KING - COLECTIA NOUA NEOPIKOLIN Salteaua King cu nucleu de arc continuu Normazone ®  iti asigura atat fermitatea necesara pentru sustinerea corecta a intregului corp cat si o primire suava si confortabila atunci cand te asezi in pat sa dormi. Fermitate medie / protectie igienica maxima / circulatie foarte buna a aerului  in interiorul saltelei.

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

 • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1. Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului. 
2.Viscofoam®. Material vascoelastic care distribuie presiunea punct cu punct. Acest material vasco-elastic este sensibil la caldura si se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund. 
3.Fibra Hipoalergenica de mare densitate pentru o primire confortabila. 
4. Confortcel® - spuma cu celula deschisa de mare densitate si mare capacitate de revenire pentru un confort optim.
5. Amortizor din spuma ranforsata pentru un confort omogen.
6. Bloc de arc continuu Normazone®: Bloc de arc continuu cu ranforsare lombara adaptata ergonomic. Suport optim pentru zona lombara care scade presiunea asupra zonei soldului si umerilor.
7. Patru manere laterale pentru manevrare usoara. 
H Hybrid System®: Bloc de arcuri Normazone® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma de diferite densitati pentru un somn relaxant si revigorant.
S Sanifoam®: asigura o igiena maxima saltelei.

CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

 

Click aici pentru mai multe detalii despre tehnologia folosita la fabricarea saltelelor Pikolin >>

 

TEHNOLOGII DE FABRICARE

Hybrid System®: 
Normazone®
Viscofoam®
Sanifoam®

Hybrid System

Hybrid System este o combinatie de 2 tehnologii diferite: arc continuu si materiale noi de confort (spume de diferite densitati, fibre)

 • - Nucleul este realizat din arc continuu - Normazone®: cel mai avansat sistem de arc continuu din Europa, extrem de durabil in timp, renforsat in zona lombara care asigura sustinerea corecta a coloanei vertebrale.
 • - Materiale noi pentru odihna: straturi de confort de ultima tehnologie realizate din diverse materiale (spume de diferite densitati, fibre).


BENEFICII SISTEM HYBRID:
• Cresterea confortului: combinare proprietatilor de fermitate si circulatia aerului in interiorul saltelei oferite de sistemul Normazone® cu adaptabilitatea si tuseul materialelor de confort special concepute de Pikolin pentru cel mai bun somn din lume. Amortizorul realizat din spuma face sa te bucuri de un somn odihnitor indiferent de pozitia de dormit: spate, burta sau lateral(sold).
• Adaptabilitate progresiva. Salteaua iti ofera o presiune proportionala cu presiunea pe care o exercita diferitele parti ale corpului. Astfel, iti asigura o independenta foarte buna fata de partener mai ales atunci cand in acelasi pat dorm 2 persoane cu greutati diferite.
• Durabilitate si ventilatie: Structura de arc continuu si calitatea materialelor de confort folosite maresc/ cresc viata utila a saltelei; canalele de ventilatie ale sistemului Normazone® si porozitatea materialelor folosite cresc circulatia aerului imbunatatind igiena si echilibrul temperaturii in interiorul saltelei.


Normazone® 
Bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Acest bloc de arc continuu, combina fermitatea si pozitia corecta a spatelui cu nevoia celui care doarme pe saltea de a reduce presiunea pe zona soldului si umerilor. Asigura o pozitie perfect corecta corpului pe toata durata somnului.

Viscofoam®
Vascofoam® un material care răspunde la presiune și căldură, care se adapteaza perfect la forma corpului tau si asigura o odihna profunda.

Sanifoam®
Sanifoam® tratarea primului strat de spuma al saltelei cu scopul de a elimina dezvoltarea acarienilor, ciupercilor si bacteriilor


BENEFICIILE TEHNOLOGIILOR FOLOSITE
CONFORT MAXIM
·Sistemul de arc continuu Normazone® iti garanteaza ca intreaga suprafață a saltelei este utila, iar atunci cand doua persoane dorm pe aceasta, fiecare se bucura de zona sa de dormit chiar daca au greutati foarte diferite.
·Viscofoam® material vasco-elastic, sensibil la căldură care se adaptează perfect la temperatura corpului, reduce necesitatea de a schimba poziția în timpul nopții, asigurând un somn cu-adevarat profund.
SANATATE
·Sistemul de arc continuu Normazone® intarit in partea centrala a saltelei, pentru fermitate corecta in partea in care are cel mai mult nevoie corpul
·Stratul Viscofoam® reduce punctele de presiune si iti permite sa-ti pastrezi pozitia de dormit neschimbata o perioada mai lunga de timp. Reducerea nevoii de mișcare in timpul somnului, favorizează perioade mai lungi de somn netulburat, revigorant.
IGIENA
·Sistemul de arc continuu Normazone® permite o foarte buna circulatie a aerului. Astfel, aerul proaspat patrunde in interiorul saltelei și previne acumularea substantelor nocive.
·Sanifoam® Elimina dezvoltarea ciupercilor, bacteriilor si acarienilor
DURABILITATE

Tehnologia Normazone® se bazeaza pe o serie longitudinala de arcuri continue realizate dintr-un fir de sarma de otel netaiat. Nu există, prin urmare, nici o separare intre ele si nici un risc de rupere si asigura saltelei o durata mai mare de utilizare.
·Deoarece Normazone® nu este un sistem compact si ermetic de arcuri, permite aerului să circule, aerul proaspat patrunde in interiorul saltelei si previne acumularea substanțelor care ar putea afecta durata de utilizare a saltelei.


CONDITII DE UTILIZARE

 • Roteste periodic salteaua pentru o uzura uniforma (stanga - dreapta). Materialele de ultima generatie folosite pentru realizarea saltelelor se adapteaza perfect la conturul corpului tau. Insa este posibil ca, pe parcursul utilizarii, acest material sa se taseze in zona in care dormi. Recomandarea nostra este sa o rotesti o data la trei luni astfel incat zona capului sa devina zona picioarelor.
 • Intoarce salteaua o data la 6 luni pentru confort maxim si pentru uzura uniforma.
 • Foloseste salteaua intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Aeriseste periodic salteaua. După livrare, salteaua trebuie aerisita timp de 4 ore pentru a elimina mirosurile acumulate in timpul depozitarii. Pentru o buna igiena a saltelei tale trebuie sa o aerisesti zilnic camera in care se afla salteaua timp de 10 minute in fiecare zi (lasa salteaua sa respire fara lenjerie sau protectie).
 • Mirosul. Ca toate produsele noi, saltelele pot sa emane un anumit miros in primele zile de folosire. Acesta nu este nociv si va disparea dupa cateva zile.
 • Aspira periodic salteaua. Este recomandat sa o aspiri de 3-4 ori pe an. 
 • Saltelele cu husa fixa - pentru inlaturarea petelor aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu o carpa inmuiata in apa rece. Nu folosi produse de curatare lichide pe salteaua ta, o vei deteriora ireversibil.
 • Evita umezirea saltelei. Este recomandat sa folosesti o protectie de saltea impermeabila, pentru evitarea umezirii acesteia.
 • Schimba somiera atunci cand cumperi o saltea noua, daca cea veche este uzata. Daca o folosesti tot pe cea veche si aceasta este deformata, atunci este posibil sa nu te bucuri de confortul oferit, iar noua saltea se va uza mai repede.
 • Evita indoirea sau curbarea saltelei! Ii poti distruge sistemul de sustinere si vei deteriora iremediabil salteaua.
 • Evita expunerea saltelei in lumina directa a razelor solare sau langa sursele de caldura.
 • Nu sariti pe saltea. Acest lucru va afecta blocul de arcuri si comportamentul saltelei dvs.
 • Este interzisa curatarea chimica. Ea poate afecta materialele care alcatuiesc salteaua.
 • Este strict interzis: dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure, taierea sau agatarea materialului, frecarea cu substante sau solutii de curatarecare contin solvent chimici sau acizi, folosirea produsului in medii umede sau la temperaturi mai mici de 0grade precum si in medii cu variatii de temperatura, asezarea produselor langa surse directe de caldura.
 • Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale. 

Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata, diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.


PRODUS FABRICAT IN SPANIA

TERMEN DE LIVRARE produs disponibil in stoc incepand cu data de 31 ianuarie 2017

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

 • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Sanifoam - elimina ciupercile, bacteriile si acarieni
 • Tesatura de acoperire: Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
 • Tehnologia de fabricare a saltelei: Hybrid - arc continuu si spume de diferite densitati si duritati
 • Sustinere/stabilitate: foarte buna
 • Structura elastica: Normazone® - serie longitudinala de arcuri continue realizate dintr-un fir de  sarma de otel netaiat renforsat in zona lombara
 • Natura matlasarii: spuma vascoelastica
 • Independenta fata de partener: buna
 • Inaltime: 25cm
 • Husa: tesatura strech
 • Fermitate: medie
 • Beneficii: confort / protectie igienica maxima / circulatie foarte buna a aerului in interiorul saltelei

Fii primul care ne lasa un comentariu.

30 alte produse din aceeași categorie: