SALTEA PERSEO PIKOLIN, 28cm

2 400 lei cu TVA

Adaugare in cos

  
Magazin Saltele Bucuresti
Salteaua Perseo din colectia Neo Pikolin, combina nucleul ferm de spuma Confortcel cu elasticitatea spumei Memory Gel ® pentru a  asigura corpului sustinerea si confortul de care are nevoie. Materialul de confort folosit de Pikolin - Memory Gel ®  iti ofera  o senzatie de prospetime, ajuta la minimizarea miscarilor in timpul somnului si creste numarul orelor de somn odihnitor. Colectia Neo Pikolin: maxim de inovatie, maxim de confort! 

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

BENEFICIILE SALTELEI PERSEO

PRESIUNE MINIMA ASUPRA CORPULUI: Se adapteaza perfect la forma corpului, minimizeaza presiunea asupra acestuia si permite o circulatie sangvina foarte buna in timpul somnului
CONTROLUL TEMPERATURII: Particulele de gel permit reducerea la minim a efectului de incalzire inerent generat de spuma vascoelastica, asigurand o temperatura constanta si placuta pentru corp.
CONFORT MAXIM: Prin combinatia proprietatilor spumei vascoelastica (confort, reducerea presiuni asupra corpului, adaptare la morfologia fiecarei persoane) cu cele oferite de gel (dispersia caldurii, mare densitate), confortul oferit de saltea este mult mai ridicat.
IMPONDERABILITATE: Memory Gel iti ofera o senzatie de imponderabilitate care creaza conditiile cele mai favorabile pentru un somn odihnitor.

INDEPENDENTA TOTALA FATA DE PARTENER

TRATAMENT TRIPLE BARRERA: actioneaza impotriva principalelor cauze ale alergiilor: acarieni, bacterii si ciuperci
TRATAMENT IGIENIC PERMANENT: este o componenta in plus din spuma nu un tratament temporar, pentru ca se mentine in timp si acopera toata viata utila a saltelei.

CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI, 4 ZONE DE DORMIT


STRUCTURA SALTELEI

1.Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
2.Memory Gel®: Spuma vascoelastica care incorporeaza particule de gel. Pastreaza toate proprietatile materialului vascoelastic si mimizeaza efectul de caldura.
3.Fibra moale de poliester pentru o primire confortabila.
4.Confortcel® strat de spuma cu celula deschisa inclusa in matlasare pentru progresivitate optima.
5.Nucleu Confortcel® - spuma cu celula deschisa profilata in zona umerilor si soldurilor.
6.Patru manere laterale pentru manevrare usoara.
T Triple Barrera®: tratament igienic total al tesaturi de acoperire si a spumelor din straturile de confort impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor.

 

FOLOSESTE INTOTDEAUNA PENTRU SALTEAUA DIN SPUMA O SOMIERA CU LAMELE ELASTICE


TEHNOLOGII:
•Confortcel®
•Memory Gel®
•Triple Barrera®

Confortcel®
Confortcel® este un material celular de mare densitat HR = High Resilience- care are o structura celulara diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.

Memory gel®
Memory gel® este o spuma vascoelastica care incorporeaza particule de gel in compozitia sa; Aceasta spuma pastreaza toate proprietatile si beneficiile pentru odihna oferite de spuma vascoelastica si in acelasi timp minimizeaza efectul de caldura.

Triple Barrera®
Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice. Este vorba despre un strat de spuma inserat intre straturile de confort care functioneaza ca un filtru permanent. Acest tratament se regaseste si in compozitia tesaturii care acopera cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale.
Aceasta bariera actioneaza acolo unde realmente isi fac cuibul acarienii, bacteriile si ciupercile intre straturile matlaseului, chiar sub tesatura. Avantajul acestui tratament se traduce prin blocarea totala a acestor elemente, fiind un plus permanent in timp


INTRETINEREA SALTELEI PERSEO
• Aspira periodic salteaua. 
• Pentru inlaturarea petelor, aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu apa rece. 
• Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil.
• Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare.
• Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila. 
• Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale. 
Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata.

PRODUS FABRICAT IN SPANIA

produs disponibil la comanda

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

  • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Triple Barrera®: tratament igienic total al tesaturi de acoperire si a spumelor din straturile de confort impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor.
  • Tesatura de acoperire: Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
  • Tehnologia de fabricare a saltelei: Spuma cu 4 zone de dormit si confort identic pe ambele fete.
  • Sustinere/stabilitate: Foarte buna.
  • Structura elastica: Spuma
  • Natura matlasarii: Memory Gel ®, ultima inventie in materie de spume de calitate, iti ofera o senzatie de prospetime si racoare.
  • Independenta fata de partener: Excelenta
  • Inaltime: 28cm
  • Confort: Saltea ferma, confortabila si racoroasa.

Fii primul care ne lasa un comentariu.

30 alte produse din aceeași categorie: