SALTEA MISTRAL PIKOLIN, 24CM

1 174 lei cu TVA

Adaugare in cos

1 468 lei cu TVA

(pret redus cu 20%)

Pret redus!
  
Magazin Saltele Bucuresti
Conceputa special pentru cei care cauta fermitate si confort de spuma vascoeleastica(memory foam).  Salteaua Mistral din colectia Neo Pikolin are nucleu Normazone®, asIgura o ergonomie adaptata la curbura naturala a coloanei noastre vertebrale. Neo Pikolin - maxim de inovatie, maxim de confort!

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

  • Currently 5.00/5

Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

SALTEA MISTRAL PIKOLIN, 24CM 5.0 out of 5 based on 1 ratings. user reviews.

CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT
STRUCTURA SALTELEI
1. Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
2.Viscofoam®. Material vascoelastic care distribuie presiunea punct cu punct. Acest material vasco-elastic este sensibil la caldura si se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund.
3.Fibra Hipoalergenica de mare densitate pentru o primire confortabila.
4. Confortcel® - spuma cu celula deschisa de mare densitate si mare capacitate de revenire pentru un confort optim.
5. Amortizor din fibre naturale pentru durabilitate si fermitate.
6. Bloc de arc continuu Normazone®: Bloc de arc continuu cu ranforsare lombara adaptata ergonomic. Suport optim pentru zona lombara care scade presiunea asupra zonei soldului si umerilor.
7. Patru manere laterale pentru manevrare usoara.
H Hybrid System®: Bloc de arcuri Normasense® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma de diferite densitati pentru un somn relaxant si revigorant.
S Sanifoam®: asigura o igiena optima saltelei.

CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

Click aici pentru mai multe detalii despre tehnologia folosita la fabricarea saltelelor Pikolin >>

 

TEHNOLOGII DE FABRICARE

Hybrid System®:
Normazone®
Viscofoam®
Sanifoam®

Hybrid System

Hybrid System este o combinatie de 2 tehnologii diferite: arc continuu si materiale noi de confort (spume de diferite densitati, fibre)

  • - Nucleul este realizat din arc continuu - Normazone®: cel mai avansat sistem de arc continuu din Europa, extrem de durabil in timp, renforsat in zona lombara care asigura sustinerea corecta a coloanei vertebrale.
  • - Materiale noi pentru odihna: straturi de confort de ultima tehnologie realizate din diverse materiale (spume de diferite densitati,fibre).


BENEFICII:
• Cresterea confortului: combinare proprietatilor de fermitate si circulatia aerului in interiorul saltelei oferite de sistemul Normablock® cu adaptabilitatea si tuseul materialelor de confort special concepute de Pikolin pentru cel mai bun somn din lume.
• Adaptabilitate progresiva. Salteaua iti ofera o presiune proportionala cu presiunea pe care o exercita diferitele parti ale corpului. Astfel, iti asigura o independenta foarte buna fata de partener mai ales atunci cand in acelasi pat dorm 2 persoane cu greutati foarte diferite.
• Durabilitate si ventilatie: Structura de arc continuu si calitatea materialelor de confort folosite maresc/ cresc viata utila a saltelei; canalele de ventilatie ale sistemului Normablock® si porozitatea materialelor folosite cresc circulatia aerului imbunatatind igiena si echilibrul temperaturii in interiorul saltelei.

Normazone®
Bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Acest bloc de arc continuu, combina fermitatea si pozitia corecta a spatelui cu nevoia celui care doarme pe saltea de a reduce presiunea pe zona soldului si umerilor. Asigura o pozitie perfect corecta corpului pe toata durata somnului.

Viscofoam®
Vascofoam® un material care răspunde la presiune și căldură, care se adapteaza perfect la forma corpului tau si asigura o odihna profunda.

Sanifoam®
Sanifoam® tratarea tesaturii de acoperire a saltelei cu scopul de a elimina si previne dezvoltarea acarienilor.

BENEFICII
CONFORT MAXIM
·Sistemul de arc continuu Normazone® iti garanteaza ca intreaga suprafață a saltelei este utila, iar atunci cand doua persoane dorm pe aceasta, fiecare se bucura de zona sa de dormit chiar daca au greutati foarte diferite.
·Viscofoam® material vasco-elastic, sensibil la căldură care se adaptează perfect la temperatura corpului, reduce necesitatea de a schimba poziția în timpul nopții, asigurând un somn cu-adevarat profund.
SANATATE
·Sistemul de arc continuu Normablock® intarit in partea centrala a saltelei, pentru fermitate corecta in partea in care are cel mai mult nevoie corpul
·Stratul Viscofoam® reduce punctele de presiune si iti permite sa-ti pastrezi pozitia de dormit neschimbata o perioada mai lunga de timp. Reducerea nevoii de mișcare in timpul somnului, favorizează perioade mai lungi de somn netulburat, revigorant.
IGIENA
·Sistemul de arc continuu Normablock® permite o foarte buna circulatie a aerului. Astfel, aerul proaspat patrunde in interiorul saltelei și previne acumularea substantelor nocive.
·Sanifoam® Elimina si previne acarienii
DURABILITATE

Tehnologia Normablock® se bazeaza pe o serie longitudinala de arcuri continue realizate dintr-un fir de sarma de otel netaiat. Nu există, prin urmare, nici o separare intre ele si nici un risc de rupere si asigura saltelei o durata mai mare de utilizare.
·Deoarece Normablock® nu este un sistem compact si ermetic de arcuri, permite aerului să circule, aerul proaspat patrunde in interiorul saltelei si previne acumularea substanțelor care ar putea afecta durata de utilizare a saltelei.
INTRETINERE
• Aspira periodic salteaua.
• Pentru inlaturarea petelor, aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu apa rece.
• Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil.
• Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare.
• Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila.
• Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale.
Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata, diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.

PRODUS FABRICAT IN SPANIA

Livrare 24-48 ore pentru Bucuresti si Ilfov.

Pentru expedierile in afara acestor zone termenul de livrare  se poate modifica independent de vointa Salterra in functie de disponibilitatile locale ale curieratului rapid din Romania( Fan Curier, Urgent Curier).

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

De la Titlu Comentariu
2015-01-26 Petru Dican. saltea Mistral Pikolin Am asteptat sa ma conving daca salteaua achizitionata de la dvs. este alegerea dorita de noi. Intradevar pana-n prezent nu am ce sa reprosez, intruneste toate calitatile prezentate de dvs. si suntem foarte multumiti de achizitia facuta. Va multumim pentru indrumare si sfaturi.

29 alte produse din aceeași categorie: