SALTEA MONTREAL memoryfoam PIKOLIN, 24CM

1 575 lei cu TVA

Adaugare in cos

  
Magazin Saltele Bucuresti
Salteaua Montreal memoryfoam, este proiectata pentru un confort omogen si stabil in timpul somnului. Modelul Montreal memoryfoam din colectia Pikolin are nucleu de spuma Confortcel ® si este matlasata cu spuma vascoelastica Viscofoam® pentru un somn placut si odihnitor. Este special conceputa pentru cei care nu doresc sa simta miscarile partenerului in timpul somnului. 

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

STRUCTURA SALTELEI

1.Tesatura Strech cu tratament de aloe vera, de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului. Include tratament Sanitized® care elimina si previne acarienii.
2.Viscofoam®. Material vascoelastic care distribuie presiunea punct cu punct. Acest material vasco-elastic este sensibil la caldura si se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund.
3.Fibra Hipoalergenica de mare densitate pentru o primire confortabila.
4.Nucleu Confortcel® - spuma cu celula deschisa de mare densitate si mare capacitate de revenire iti ofera suportul necesar pentru o odihna sanatoasa si omogena.
5.Patru manere laterale pentru manevrare usoara.
S Sanifoam®: asigura o igiena optima saltelei.

CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

BENEFICII
CONFORT MAXIM
Structura Confortcel , cu celule deschise, ofera suportul necesar pentru o baza de somn echilibrata.
Combinatia Confortcel de spuma cu densitati diferite creeaza o senzatie de relaxare continua, ce se adapteaza usor formei corpului in timpul somnului.
Viscofoam este un material vasco-elastic , sensibil la caldura si care se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund.
SĂNĂTATE
Sistemul Confortcel este fabricat la parametrii de calitate foarte stricti, ceea ce garanteaza ca produsul este sigur si sanatos.
Stratul Viscofoam reduce punctele de presiune si permite pastrarea pozitiei de dormit neschimbata o perioada mai lunga de timp. Reducerea nevoii de mișcare in timpul somnului favorizeaza perioade mai lungi de somn netulburat, restaurator.
IGIENA
Structura celulara a spumei Confortcel permite o foarte buna circulatie a aerului in interiorul saltelei si asigura conditii perfecte pentru un somn sanatos,atat în ceea ce privește temperatura, cat si umiditatea.
Incorporand tratamentul Sanifoam se creeaza o aparare defensiva impotriva acarienilor-ce produc diverse alergii- iar acestia sunt distrusi in totalitate.
DURABILITATE
Designul Confortcel®, tehnologia de fabricare a acestuia garanteaza ca structura cu celula deschisa a spumei Confortcel® este mult mai durabila decat restul spumelor High Resilience.
Tesatura de acoperire realizata din material strech este foarte moale la atingere si asigura evaporarea rapida a transpiratiei in timpul somnului.
TEHNOLOGII DE FABRICARE
- Confortcel®
- Viscofoam®
- Sanifoam®
Confortcel®
Confortcel este un material celular de mare densitat HR = High Resilience- care are o structura celulara diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.
Viscofoam®
Vascofoam® un material care răspunde la presiune și căldură, care se adapteaza perfect la forma corpului tau si asigura o odihna profunda.
Sanifoam®
Sanifoam® tratarea tesaturii de acoperire a saltelei cu scopul de a elimina si previne dezvoltarea acarienilor.

INTRETINERE
• Aspira periodic salteaua.
• Pentru inlaturarea petelor, aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu apa rece.
• Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil.
• Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare.
• Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila.
• Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale.
Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata.

PRODUS FABRICAT IN SPANIA

produs disponibilin stoc in dimensiunile 160x200, 140x200, 90x200

restul dimensiunilor sunt disponibile la comanda

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

  • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Sanifoam®: asigura o igiena optima saltelei.
  • Tesatura de acoperire: Tesatura Strech cu aloe vera de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
  • Tehnologia de fabricare a saltelei: Spuma cu 4 zone de dormit si confort identic pe ambele fete.
  • Sustinere/stabilitate: Foarte buna.
  • Structura elastica: Spuma
  • Natura matlasarii: Viscofoam®. Material vascoelastic care distribuie presiunea punct cu punct.
  • Independenta fata de partener: exceptionala
  • Inaltime: 24cm
  • Confort: Saltea ferma

Fii primul care ne lasa un comentariu.

30 alte produse din aceeași categorie: