Saltea handmade DAFNE DUAL AIR SYSTEM EPEDA 28cm

4 995 lei cu TVA
  
Magazin Saltele Bucuresti
Greutate diferita = confort diferit pentru fiecare acum intr-o singura saltea “Relaxare, incantare, experienta, perfectiune… chiar si atunci cand exista diferente importante de greutate intre cei doi parteneri” fiecare se va bucura de zona lui de confort iar salteaua va oferi fiecarui corp confortul potrivit. Jumatate de saltea are fermitate medie iar cealalta jumatate este foarte ferma. Experimenteaza somnul perfect cu salteaua handmade DAFNE DUAL AIR SYSTEM EPEDA. Atentia la fiecare detaliu, combinatia de materiale de cea mai buna calitate, sistemul de aerisire al fiecarui arc impachetat, design-ul inovativ sunt imbinate perfect pentru a-ti oferi o noua forma de odihna personalizata. 

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Epeda - marca a grupului Pikolin, este una din cele mai prestigioase marci de saltele din Franta care ofera soluții de odihnă, de cea mai buna calitate. Gratie inovațiilor sale tehnologice, care au devenit referinte de necontestat in materie de confort și ergonomia somnului, Epeda are un statut special în lumea produselor destinate somnului. Simbol al calității și al know-how-ului, marca Epeda este perceputa ca o investie in calitate in randul consumatorilor sai. Calitatea saltelelor Epeda este rezultatul măiestriei artizanale asociata cu cele mai noi inovatii pentru o odihna de cea mai buna calitate. Descopera gama Epeda Air System - singura gama de saltele din lume al caror sistem de arcuri impachetate care respira. De multe generatii si pentru toate generatiile viitoare Epeda inoveaza fara incetare pentru imbunatatirea somnului si pentru ca fiecare dimineata sa fie un moment de pura fericire.

Salteaua DAFNE DUAL AIR SYSTEM este construita astfel incat sa ofera confort diferit pentru fiecare intr-o singura saltea. Este cu 15% mai respirabila decat orice saltea cu arc impachetat. Aerul se reannoieste de 10 ori in timpul noptii in interiorul saltelei.

 

 

STRUCTURA ELASTICA
▪ 1000 de arcuri impachetate multi-air (la dimensiunea 160x200cm) cu 5 zone de confort care asigura sustinere perfecta pentru zona soldurilor si umerilor. Fiecare arc impachetat din saltea are 3 perforatii care permit circulatia aerului in interiorul acestuia.                 Saltelele Epeda au un sistem unic de arc impachetat care respira.


CONFORT PERSONALIZAT PENTRU FIECARE CORP INTR-O SINGURA SALTEA
▪ O combinatie inteligenta de materiale elastice MEMORY FOAM si PLUMIL de densitati si duritati diferite pentru a crea 2 zone de dormit cu confort diferit pentru fiecare corp in parte. Este alegerea ideala  atunci cand intre cei doi parteneri exista diferente importante de greutate.

Rezulta astfel un doua tipuri de confort intr-o singura saltea. Atunci cand exista diferente importante de greutate intre cei doi parteneri, fiecare se va bucura de zona lui de confort iar salteaua va oferi fiecarui corp confortul potrivit. Jumatate de saltea are o fermitate medie iar cealalta jumatate este foarte ferma.

MATLASARE

▪ Matlasare cu Plumil, material care asigura o primire extrem de suava corpului.

PLUMIL = material de ultima generatie tehnologica, hypersuav care ofera un confort de "top de puf de gasca", care te va imbratisa atunci cand te asezi pe saltea.

MEMORY FOAM sau spuma vascoelastica 

Material alveolar modern denumit si spuma vascoelastica ofera un confort suplu primitor. Reactionand la temperatura corpului spuma vascoelastica, amprenteaza vertebra cu vertebra coloana, eliminand orice presiune asupra acesteia. Contribuie la reducerea miscarilor in timpului somnului si asigura mai multe ore de somn profund si odihnitor. 


Tratament Triple Barrera®: Elimina si previene aparitia acarienilor, bacteriilor si ciupercilor.

4 manere pentru o manevrare usoara a saltelei.

Tesatura de acoperire este realizata din bumbac si viscoza.
Tesatura de acoperire cu tratament Sanitized®. 
Produsul respecta cele mai exigente cerinte de calitate
Inaltime 30cm

BENEFICII
Elasticitate si confort morfologic in profunzime.
Sustinere adaptata zonei umerilor si soldului.
Sanatoasa si durabila.
Matlasare cu fibre fine si placute, pentru prospetime si racoare.


Tratement Triple Barerra
Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice. Este vorba despre un strat de spuma inserat intre straturile de confort care functioneaza ca un filtru permanent. Acest tratament se regaseste si in compozitia tesaturii care acopera cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale.
Aceasta bariera actioneaza acolo unde realmente isi fac cuibul acarienii, bacteriile si ciupercile intre straturile matlaseului, chiar sub tesatura- Avantajul acestui tratament se traduce prin blocarea totala a acestor elemente, fiind in plus permanent in timp.
BENEFICII:
• PROTECTIA IMPOTRIVA UNUI AMPLU SPECTRU: actioneaza impotriva principalelor cauze ale alergiilor: acarieni, bacterii si ciuperci
• PERMANENT: este o componenta in plus din spuma nu un tratament temporar, pentru ca se mentine in timp si acopera toata viata utila a saltelei.

 

produs fabricat in Spania

PRODUS DISPONIBIL LA COMANDA!

  • Beneficii: Elasticitate si confort morfologic in profunzime. Sustinere adaptata zonei umerilor si soldurilor. Sanatoasa si durabila. Matlasare cu fibre fine si placute, pentru prospetime si racoare
  • Fermitate: Ferm - mediu
  • Husa: 100% vascoza
  • Inaltime: 28cm
  • Independenta fata de partener: Excelenta
  • Natura matlasarii: Fibre naturale
  • Structura elastica: 1200 de arcuri impachetate independendent care respira
  • Sustinere/stabilitate: Excelenta
  • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Triple barrera

Fii primul care ne lasa un comentariu.

9 alte produse din aceeași categorie: