SALTEA EIRE VASCO PIKOLIN 27cm

SALTEA EIRE VASCO PIKOLIN 27cm

2 175 lei cu TVA

Adaugare in cos

2 900 lei cu TVA

(pret redus cu 25%)

Pret redus!
  
Magazin Saltele Bucuresti
A dormi pe o saltea din colectia *****hotel Pikolin inseamna mai mult decat a te bucura de un somn perfect, inseamna sa intelegi ca tehnologiile avansate si cele mai bune materiale se pot combina pentru ca tu sa te bucuri nu doar de un somn odihnitor ci de o autentica experienta de confort. Spuma cu memorie de forma si adaptabilitatea progresiva a arcului impachetat din salteaua Eire iti asigura o suprafata de dormit care se muleaza perfect pe forma corpului tau si iti mentine coloana in pozitie corecta.       

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

 • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1.Tesatura de acoperire stretch cu mare capacitate de absorbtie a transpiratie
2.Spuma cu memorie de forma asigura o primire perfecta corpului tau
3.Spuma de mare densitate pentru mai mult confort
4. Izolator din spuma pentru mai mult confort
5.Bloc MultiPocketSystem - arcuri impachetate separat, cu renforsare lombara care permit o foarte buna circulatie a aerului in interiorul saltelei si asigura o independenta excelenta fata de partener

Confort identic pe ambele parti, 4 zone de dormit
600 arcuri impachetate la dimensiunea 160x200cm

BENEFICII

CONFORT MAXIM

 • Sistemul MultiPocketSystem - arcuri impachetate separat iti garanteaza ca intreaga suprafață a saltelei este utila, iar atunci cand doua persoane dorm pe aceasta,  fiecare se bucura de zona sa de dormit chiar daca au greutati foarte diferite.
 • Matlasarea cu spuma cu memorie de forma iti ofera un plus important de confort si moliciune.

SANATATE

 • Sistemul  MultiPocketSystem - arcuri impachetate separat iti asigura o suprafat de dormit ferma care permite mentinerea coloanei vertebrale in pozitie corecta

IGIENA

 • Sistemul MultiPocketSystem - arcuri impachetate separat permite o foarte buna circulatie a aerului. Astfel, aerul proaspat patrunde in interiorul saltelei și previne acumularea substanțe nocive.

DURABILITATE

 • MultiPocketSystem - arcuri impachetate separat nu este un sistem compact și ermetic de arcuri, permite aerului să circule, aerul proaspăt patrunde in interiorul saltelei și previne acumularea substanțelor care ar putea afecta durata de utilizare a saltelei.
 • Tesatura de acoperire realizata din material strech faciliteaza eliminarea umiditatii si asigura un mediu uscat de dormit.

 

TRATAMENTE

TRIPLE BARRERA®

Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice. Este vorba despre un strat de spuma inserat intre straturile de confort care functioneaza ca un filtru permanent. Acest tratament se regaseste si in compozitia tesaturii si acopera cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale.
Aceasta bariera actioneaza acolo unde realmente isi fac cuibul acarienii, bacteriile si ciupercile intre straturile matlaseului, chiar sub tesatura. Avantajul acestui tratament se traduce prin blocarea totala a acestor elemente, si este permanent in timp.
BENEFICII:
PROTECTIA IMPOTRIVA UNUI AMPLU SPECTRU: actioneaza impotriva principalelor cauze ale alergiilor: acarieni, bacterii si ciuperci.
PERMANENT: este o componenta in plus din spuma nu un tratament temporar, de aceea se mentine in timp si acopera toata viata utila a saltelei.

 

CONDITII DE UTILIZARE

 • - Roteste periodic salteaua pentru o uzura uniforma (stanga - dreapta). Materialele de ultima generatie folosite pentru realizarea saltelelor se adapteaza perfect la conturul corpului tau. Insa este posibil ca, pe parcursul utilizarii, acest material sa se taseze in zona in care dormi. Recomandarea nostra este sa o rotesti o data la trei luni astfel incat zona capului sa devina zona picioarelor.
 • - Intoarce salteaua o data la 6 luni pentru confort maxim si pentru uzura uniforma.
 • - Foloseste salteaua intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Aeriseste periodic salteaua. După livrare, salteaua trebuie aerisita timp de 4 ore pentru a elimina mirosurile acumulate in timpul depozitarii. Pentru o buna igiena a saltelei tale trebuie sa o aerisesti zilnic camera in care se afla salteaua timp de 10 minute in fiecare zi (lasa salteaua sa respire fara lenjerie sau protectie).
 • - Mirosul. Ca toate produsele noi, saltelele pot sa emane un anumit miros in primele zile de folosire. Acesta nu este nociv si va disparea dupa cateva zile.
 • - Aspira periodic salteaua. Este recomandat sa o aspiri de 3-4 ori pe an. 
 • - Saltelele cu husa fixa - pentru inlaturarea petelor aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu o carpa inmuiata in apa rece. Nu folosi produse de curatare lichide pe salteaua ta, o vei deteriora ireversibil.
 • - Evita umezirea saltelei. Este recomandat sa folosesti o protectie de saltea impermeabila, pentru evitarea umezirii acesteia.
 • - Schimba somiera atunci cand cumperi o saltea noua, daca cea veche este uzata. Daca o folosesti tot pe cea veche si aceasta este deformata, atunci este posibil sa nu te bucuri de confortul oferit, iar noua saltea se va uza mai repede.
 • - Evita indoirea sau curbarea saltelei! Ii poti distruge sistemul de sustinere si vei deteriora iremediabil salteaua.
 • - Evita expunerea saltelei in lumina directa a razelor solare sau langa sursele de caldura.
 • - Nu sariti pe saltea. Acest lucru va afecta blocul de arcuri si comportamentul saltelei dvs.
 • - Este interzisa curatarea chimica. Ea poate afecta materialele care alcatuiesc salteaua.
 • - Este strict interzis: dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure, taierea sau agatarea materialului, frecarea cu substante sau solutii de curatarecare contin solvent chimici sau acizi, folosirea produsului in medii umede sau la temperaturi mai mici de 0grade precum si in medii cu variatii de temperatura, asezarea produselor langa surse directe de caldura.
 • - Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale. 
 • - Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata, diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.

Fabricat in Spania

Disponibil in stoc

Livrare 24-48 ore pentru Bucuresti si Ilfov.

Pentru expedierile in afara acestor zone termenul de livrare  se poate modifica independent de vointa Salterra in functie de disponibilitatile locale ale curieratului rapid din Romania( Fan Curier, Urgent Curier).

 • Tesatura de acoperire: stretch care absoarbe foarte bine transpiratia
 • Structura elastica: 600 de arcuri impachetate independent la dimensiunea (160x200)
 • Independenta fata de partener: excelenta
 • Fermitate: Saltea cu nucleu ferm dar confortabila in matlaseu.
 • Confort: excelent
 • Beneficii: saltea ortopedica si ergonomica care ofera un grad ridicat de confort si indepenta maxima fata de partener
De la Titlu Comentariu
2016-10-16 Adrian. Salteaua este impecabila. Multumesc mult. Voi recomanda daca voi avea ocazia.
2016-10-16 Adrian. Salteaua este impecabila. Multumesc mult. Voi recomanda daca voi avea ocazia.

12 alte produse din aceeași categorie: