SALTEA 180x200cm ATLANTIS PIKOLIN, 30CM

3 413 lei cu TVA

Adaugare in cos

4 015 lei cu TVA

(pret redus cu 15%)

Pret redus!
  
Magazin Saltele Bucuresti
Ergonomie și adaptabilitate progresivă gratie combinației de tehnologii avansate pentru odihna perfecta.  Salteaua Atlantis din colectia Neo Pikolin, cu nucleu Normasense si matlasare Progression ® Visco iti ofera confort ergonomic si ferm care favorizeazand o pozitie optima corpului in timpul somnului. Cel mai bun somn din lume!  Colectia Neo Pikolin: maxim de inovatie, maxim de confort! 

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

 • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

STRUCTURA SALTELEI:

 1. 1. Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
  2. Progression Visco®: matlasare supersoft realizata cu spuma vascoelastica pentru a ajuta corpul sa obtina o pozitie ideala de dormit pe toata durata orelor de somn.
  3. Amortizor realizat sin spuma de mare densitate pentru un confort maxim, care se adapteaza perfect la morfología fiecaruia.
  4. Bloc de arcuri Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara combinat cu spuma de mare densitate profilata pentru adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Ofera o independenta excelenta fara de partener, fiecare se bucura se zona sa de dormit.
  5. Patru manere laterale pentru manevrare usoara.

H Hybrid System®: Bloc de arcuri Normasense® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma de diferite densitati pentru un somn relaxant si revigorant.

T Triple Barrera®: tratament igienic total al tesaturi de acoperire si al spumelor din straturile de confort impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor.

CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI, 4 ZONE DE DORMIT

 TEHNOLOGII:

 • Hybrid System®

 • Normasense®

 • Progression Visco®

 • Triple Barrera®

 

Vezi mai multe detalii despre tehnologii >>

 

Hybrid System®
Hybrid System este o combinatie de 2 tehnologii diferite: arc continuu si materiale noi de confort (spume de diferite densitati, fibre)

 • - Nucleul este realizat din arc continuu - Normasense®: cel mai avansat sistem de arc continuu din Europa Normazone® ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma de mare densitate profilata pe 7 zone de confort care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane.
 • - Materiale noi pentru odihna: straturi de confort de ultima tehnologie realizate din diverse materiale (spume de diferite densitati,fibre).

BENEFICII:
Cresterea confortului: combinare proprietatilor de fermitate si circulatia aerului in interiorul saltelei oferite de sistemul Normablock® cu adaptabilitatea si tuseul materialelor de confort special concepute de Pikolin pentru cel mai bun somn din lume.
Adaptabilitate progresiva. Salteaua iti ofera o presiune proportionala cu presiunea pe care o exercita difertitele parti ale corpului. Astfel, iti asigura o independenta foarte buna fata de partener mai ales atunci cand in acelasi pat dorm 2 persoane cu greutati foarte diferite.
Durabilitate si ventilatie: Structura de arc continuu si calitatea materialelor de confort folosite maresc/ cresc viata utila a saltelei; canalele de ventilatie ale sistemului Normablock® si porozitatea materialelor folosite cresc circulatia aerului imbunatatind igiena si echilibrul temperaturii in interiorul saltelei.

 Normasense®

Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma de mare densitate profilata pe 7 zone de confort care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane.

pentru mai multe detalii, click aici

Progression Visco®

Progression Visco® matlasare realizata prin combinatia straturilor de spuma de ultima tehnologie.
*Supersoft®: Material celular de mare densitate si duritate mica.
*Viscofoam®: Material vascoelastic de mare densitate (memory foam)
BENEFICII:
CONFORT PROGRESIV: Combinatia celor 2 straturi de spuma creaza o adaptare progresiva, perfecta pentru a oferi cel mai bun confort.
MICROCLIMA: materialul Supersoft este primul strat de spuma care vine in contact cu corpul pentru a te proteja impotriva efectului de caldura determinat de materialul viscoelastic; el regleaza schimbul de temperatura pe care corpul il realizeaza in timpul noptii.
ADAPTARE TOTALA: fermitatea scazuta a spumei Supersoft este combinata cu capacitatea de adaptare a spumei viscoelastice pentru sustinerea corpului, pentru evitarea senzatiei de captivitate si cresterea senzatiei de confort.

Triple Barrera®

Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice. Este vorba despre un strat de spuma inserat intre straturile de confort care functioneaza ca un filtru permanent. Acest tratament se regaseste si in compozitia tesaturii si acopera cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale.
Aceasta bariera actioneaza acolo unde realmente isi fac cuibul acarienii, bacteriile si ciupercile intre straturile matlaseului, chiar sub tesatura. Avantajul acestui tratament se traduce prin blocarea totala a acestor elemente, si este permanent in timp.
BENEFICII:
PROTECTIA IMPOTRIVA UNUI AMPLU SPECTRU: actioneaza impotriva principalelor cauze ale alergiilor: acarieni, bacterii si ciuperci.
PERMANENT: este o componenta in plus din spuma nu un tratament temporar, de aceea se mentine in timp si acopera toata viata utila a saltelei.

 

INTRETINERE
• Aspira periodic salteaua. 
• Pentru inlaturarea petelor, aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu apa rece. 
• Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil.
• Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare.
• Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila. 
• Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale. 
Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata.

PRODUS FABRICAT IN SPANIA

Livrare 24-48 ore.

 

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

 • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Triple Barrera® Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia.
 • Tehnologia de fabricare a saltelei: Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma de mare densitate profilata care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane.
 • Sustinere/stabilitate: Excelenta
 • Structura elastica: Normasense®: bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara cu insertii din spuma.
 • Natura matlasarii: Progression Visco®: matlasare supersoft realizata cu spuma vascoelastica pentru a ajuta corpul sa obtina o pozitie ideala de dormit pe toata durata orelor de somn.
 • Indice de caldura: Circulatie foarte buna a aerului in interiorul saltelei.
 • Independenta fata de partener: Excelenta
 • Inaltime: 30cm
 • Husa: Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
 • Confort: Saltea cu nucleu ferm dar extrem de confortabila in matlaseu.
 • Beneficii: Maxim de stabilitate si confort.

Fii primul care ne lasa un comentariu.

8 alte produse din aceeași categorie: