Pilota de vara din puf de gasca Aranka - Billerbeck

1 725 lei cu TVA

Adaugare in cos

  
Magazin Saltele Bucuresti
O pilota de vis!  Usoara ca un fulg,  pilota de vara Aranka iti va asigura un somn placut si odihnitor. Extrem de moale, cu finisaje de calitate si tratamente impotriva acarienilor, pilota de vara din puf de gasca Aranka de la Billerbeck iti va asigura confort si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata.

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

CARACTERISTICI GENERALE:

Umplutura: puf si pana de gasca  
Procent umplutura: 90% puf de gasca ecologic, 10% pana de gasca ecologica ( se folosesc doar puful si penele pierdute in mod natural de gasca, care au varful bont si nu vor strapunge niciodata tesatura de acoperire.

Tesatura de acoperire 100% bumbac
Nivel caldura: 1

Greutate umplutura dim 200x220cm: 620g  

Greutate umplutura dim 135x200cm: 320g  


Billerbeck este una din cele mai mari marci europene de cultura somnului. De aproape un secol, Billerbeck ofera solutii de odihna de cea mai buna calitate. Materialele de cea mai buna calitate folosite, tehnologiile inovatoare si studiile dedicate felului in care dormim si diferentelor care definesc aceasta activitate esentiala pentru sanatatea omului au transformat Billerbeck intr-un garant al odihnei. 

DESCRIERE

Puful si pana de gasca - 100% naturale, biodegradabile si reciclabile – sunt cele mai bune materiale izolante din lume. Sanatoase si confortabile iti ofera un confort termic excelent si au avantajul de a absorbi transpiratia. Pilotele Aranka de la Billerbeck din 90%puf de gasca au o rezistenta foarte mare la uzura, pastrandu-si calitatile intacte pe toata durata de utilizare.

BENEFICII

  • naturale; 
  • durabile; 
  • confortabile; 
  • antibacteriene.

INTRETINERE

Pentru a te bucura in permanenta de o pilota curata si fara acarieni, este important sa deschizi fereasta pentru aerisire. Recomandam expunerea pilotei la soare vara si la frig sec iarna. Acarienii nu suporta expunerea la soare si cu atat mai putin la temperaturi mai mici de 15 grade.

Pilota de puf si pana se curata usor in masina de spalat si se usuca in uscator. Poti spala pilota o data la 3 luni in masina la o temperatura de 30 grade, cu o cantitate mica de detergent delicat. Foloseste mingi de tenis speciale pentru uscator in cazul pilotelor de puf si pana pentru ca umplutura sa revina la forma initiala. Le poti usca si la soare, dar asigura-te ca a disparut toata umiditatea din pilota. Poti opta si pentru curatarea chimica.


Producator: Billerbeck

Produs fabricat in Germania

DISPONIBIL IN 7-10 ZILE CALENDARISTICE

Fii primul care ne lasa un comentariu.

18 alte produse din aceeași categorie: