Perna EMOTION - Sleep Comfort, nanofibra

89 lei cu TVA

Adaugare in cos

  
Magazin Saltele Bucuresti

Disponibilitate: In stoc

Combinatia intre umplutura din nanofibra si tesatura de acoperire din bumbac ofera pernei Emotion calitati exceptionale de moliciune si finete. Nanofibra este cea mai noua tehnologie hypo-alergenica. Este atat de moale si de placuta, incat se potriveste perfect atat copiilor, cat si adultilor.

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

DESCRIERE

Nanofibra este singura fibra sintetica ale carei calitati se apropie foarte mult de cele ale pufului de gasca din punct de vedere al proprietatilor de izolare, compresibilitate, moliciune, durabilitate in utilizare. Este special creata pentru persoanele alergice la puful natural, care isi doresc o perna de calitate superioara, la fel de moale ca cea umpluta cu puf de gasca. Cu diametrul mai mic decat cel al razei de lumina, nanofibra este cea mai fina si cea mai rezistenta dintre toate fibrele sintetice.

Intretinere

Poti spala perna in masina la 30grade, conform recomandarilor fabricantului (vezi eticheta produsului). Pentru orice model de perna te sfatuim sa folosesti o cantitate mica de detergent delicat, fara balsam.

LIVRARE 7-10 ZILE CALENDARISTICE

PRODUS FABRICAT IN ROMANIA

  • Umplutura: Nanofibra moale 0,5 - 0,7 denier. Tratament Umplutura: Silicon
  • Tesatura de acoperire: Tesatura de acoperire de o extrema delicatete, 100% bumbac cu o finisare eleganta – bordura rosie pe intreg conturul. Tesatura este deasa si nu permite nanofibrei sa iasa din perna.
  • Model: Clasic
  • Materiale: Sintetic pentru umplutura din interior/ natural pentru tesatura de acoperire
  • Intretinere: Spalare si uscare masina la 30 °C.
  • Confort: Moale

Fii primul care ne lasa un comentariu.

14 alte produse din aceeași categorie: