Plata online prin card

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, salterra.ro foloseste mobilpay.ro

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizezi codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura (in functie de card, pot lipsi). Indiferent de valuta pe care o ai in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii care a emis cardul. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele mobilpay.ro, Salterra nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardurile clientilor sai.

Plata in rate fara dobanda

 

Plata online prin card bancar sau in 6 rate fara dobanda cu card de credit BCR.


E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR !
Ai RATE fara dobanda si bani inapoi!

Plateste prin cardul tau de credit BCR in magazinele Salterra sau pe www.salterra.ro si beneficiezi de pana la 6 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.

Cine poate plati in rate ?
Sunt inscrisi automat si gratuit toti clientii care detin unul dintre cardurile de credit BCR inrolate in Program si care, la momentul efectuarii tranzactiei la comerciantii parteneri ai BCR, solicita facilitatea „Rate fara dobanda”. Cardurile de credit BCR inrolate in Programul de Rate cu 0% dobanda sunt:

  • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
  • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
  • MasterCard GOLD EUR
  • BCR Wizz Air MasterCard
  • EPB Platinum sau World Signia MasterCard 

Plata prin BonusCard Garanti
5rate fara dobanda cu Bonus Card


Acum este mai usor sa cumperi tot ce iti doresti pentru un somn linistit si relaxat.
Foloseste Bonus Card si beneficiezi de 5 rate fara dobanda* atat in magazinul nostru online, cat si in showroom-ul din America House.
Pentru a plati online in rate fara dobanda alege optiunea "Plata cu card sau cu Bonus Card Garanti" in ultimul pas din procesul de comanda. Dupa introducerea datelor cardului vei putea selecta plata in 5rate fara dobanda*.
*Pentru plata integrala a ratei lunare

 


 

Plata prin CardAvantaj
Foloseste CardAvantaj si beneficiezi de 5 rate fara dobanda!

 

Acum puteti plati online pe site-ul nostru si prin CardAvantaj, in rate, fara dobanda.
CardAvantaj, emis sub sigla MasterCard sau Visa, este primul card de credit in lei cu utilizare atat nationala cat si internationala ce ofera posibilitatea de a efectua cumparaturi cu plata in rate, primind in acelasi timp si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. 

Pentru a plati online cu cardul, selectati optiunea "CardAvantaj" din procesul de comanda si modalitatea de plata dorita: 5 rate fara dobanda sau integral. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Credit Europe Bank. Pentru a beneficia de rate fara dobanda, selectia se va face conform exemplului de mai jos:

exemplu

5 rate cu dobanda 0% de la Banca Transilvania 


5 rate cu dobanda 0% de la Alpha Bank


5 rate cu dobanda 0% de la BRD


Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Salterra, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.


Nume firma: SC SALTERRA DISTRIBUTION GROUP SRL

Cont lei: RO83 UGBI 0000 1720 0765 6RON

CUI: RO30906244

Plata in numerar

Plata cu numerar se realizeza in lei, integral, la livrarea prin curier catre comisionarul care o efectueaza. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii.

Toate preturile produselor din colectia salterra.ro includ TVA

Pentru produsele comercializate pe site-ul salterra.ro se va emite factura fiscala.