DESPRE NOI

Iubesti sa te trezesti odihnit. Si e adevarat ca pe orice saltea poti sa cazi lat, rapus de oboseala, dar si mai adevarat este ca nu te poti odihni pe orice saltea. Bine-ai venit in SALTERRA, locul in care am adunat cele mai prestigioase branduri din Europa, cele mai bune produse realizate in Romania pentru ca tu sa te bucuri de somnul odihnitor si sanatos de care ai nevoie ca de aer!

Suntem specialistul tau multibrand in produse destinate somnului. Saltelele, microsaltelele, pernele, pilotele si asternuturile din colectiile Salterra sunt realizate de cei mai puternici si mai inovatori specialisti in produse de somn din Europa. Colectia Salterra include brandurile: Pikolin, Sunlay, Pikolin Home (Spania), Epeda (Franta), Sleep Comfort (Romania).

Pentru ca esti mereu in cautare de produse de calitate, oferta Salterra a fost gandita sa raspunda celor mai diverse cerinte. De modul in care ne odihnim depinde starea noastră de bine. Tocmai de aceea, decizia de cumparare nu trebuie sa se bazeze doar pe tehnologia folosita la fabricare. Salteaua, pilota, perna sau asternutul pe care le alegem trebuie sa raspunda nevoilor specifice ale fiecaruia dintre noi.

Stim prea bine ca pretul este un argument crucial pentru tine. Este motivul pentru care, in colectia Salterra, gasesti produse potrivite fiecarui buget. Dar promisiunea noastra este ca niciodata nu vom face rabat de la calitate. Cand alegi un produs din colectia Salterra, stii ca ai facut o investitie pe termen lung in confortul si sanatatea ta.

NOU! SALTERRA EXCLUSIVE

Acum te poti bucura din plin de confortul celor mai prestigioase branduri din Europa, stranse special pentru tine intr-o colectie unica:

SalterraExclusive! Rezultat al pasiunii autentice si al atentiei deosebite pentru fiecare detaliu, colectia cuprinde cele mai bune produse special concepute pentru relaxare si somn fara egal, fie ca alegi o canapea Nicoletti sau o saltea handmade Pikolin.

Principalul partener SALTERRA este GRUPUL PIKOLIN - lider european in produse destinate somnului

GRUPUL PIKOLIN

Cu o cifra de afaceri de 383 de milioane de euro, Grupul Pikolin este al doilea mare grup european in produse destinate somnului si lider de piata in Spania, Franta si Portugalia. Grupul Pikolin detine sapte unitati de productie in Europa si doua in sud-estul Asiei.

Grupul Pikolin reuneste douasprezece marci: Pikolin, Bultex, Swissflex, Lattoflex, Serta, Dunlopillo, Orthorest, Epeda, Merinos, Sema, Sunlay si Mediterraneo. Cu investitii majore in cercetare si dezvoltare, este lider in lansarea de noi tehnologii. Solutiile sale inovatoare au castigat increderea a milioane de oameni din lumea intreaga.

Filosofia Pikolin e simpla: oricat de diferiti am fi, cu totii avem nevoie de un somn sanatos. Trebuie sa stii sa alegi ce e mai bun pentru tine!

Grupul Pikolin in cifre
 • 383milioane euro cifra de afaceri in 2012
 • 60 de ani de experienta = cea mai buna garantie a calitatii produselor
 • 12 branduri in portofoliu: Pikolin, Bultex, Swissflex, Lattoflex, Serta, Dunlopillo, Orthorest, Epeda, Merinos, Sema, Sunlay si Mediterraneo
 • 9 centre de productie: 7 in Europa si 2 in sud-estul Asiei
 • Milioane de clienti multumiti, 2 generatii de cumparatori
 • Lider de piata in Franta, Spania si Portugalia
 • Inovatie continua in tehnologie

Grupul Pikolin a inceput activitatea in 1948, cu o mica fabrica destinata productiei de saltele, iar acum este lider in productia de produse destinate somnului in Spania. Timp de 60 de ani, Grupul Pikolin a inovat si dezvoltat continuu produse de calitate destinate somnului, pentru o viata sanatoasa.

Cu parcuri industriale care ocupa 180.000 m2, Grupul Pikolin este acum cea mai mare companie de produse destinate somnului din Europa si unul dintre liderii la nivel mondial. Grupul Pikolin produce o gama variata de produse care sunt supuse unor controale de calitate exhaustive, produse concepute pentru a oferi confort maxim.

Certificare de calitate
Pe 26 ianuarie 1996, Grupul Pikolin a devenit prima companie din sectorul produselor destinate somnului careia i-a fost atribuit certificatul ISO9002, sistem de calitate certificat de AENOR. In iunie 2003, dupa ce standardul a fost actualizat la ISO9001:2000, Grupul Pikolin si-a actualizat si imbunatatit intregul sistem de calitate.

Cercetare si dezvoltare
Grupul Pikolin a privit intotdeauna spre nevoile viitoare ale consumatorului. Timp de jumatate de secol, grupul Pikolin a investit masiv in dezvoltarea de noi tehnologii.
Acest lucru a condus la multe inovatii patentate, dintre care cele mai importante sunt:

 • springwall®
 • normablock®
 • fibermaster®
 • eurotop®