comunicat mai 2013

SALTERRA A DESCHIS ASTAZI PRIMUL SHOWROOM DIN ROMANIA


București, 29 mai 2013 – Salterra, specialist multibrand în produse dedicate somnului, a deschis astăzi primul showroom din România, în urma unei investiții care s-a ridicat la 40.000 de euro. Evenimentul vine la numai două luni după intrarea companiei pe piața de profil locală, prin intermediul site-ului Salterra.ro.

Showroom-ul Salterra este amplasat în centrul Capitalei, are o suprafață totală de 115 metri pătrați. Colecția cuprinde 4 marci ale grupului Pikolin, lider european în produse dedicate somnului: Pikolin, Epeda, Sunlay și Pikolin Home, marca Tempur dar și produse fabricate in România

După o experiență de 15 ani în domeniul industriei mobilierului am realizat că românii nu acordă suficientă importanță sănătății lor. De multe ori aleg un pat cu o formă deosebită, dar uită să investească în elementele esențiale destinate odihnei, respectiv salteaua. De aceea, am realizat un concept nou de magazin dedicat culturii somnului din dorinta de a oferi consumatorului român un ambient specializat în care să testeze și să aleagă salteaua, perna, lenejeria – deci întregul ansamblu de piese - care să-i ofere confort, relaxare și odihnă sănătoasă. Ca și specialist în cultura somnului voi oferi nu doar produse de calitate, ci și consiliere. De ce? Pentru că atunci când alegi o saltea, o pernă, o pilotă, o somieră sau o lenjerie din colecția Salterra, știi că ai făcut cea mai bună investiție în sănătatea ta, iar un om sănătos este binedispus și se bucură de viață”, a declarat Marcela Moss, Director General Salterra.

În magazinul Salterra din centrul Capitalei clienții pot alege produsele preferate dintr-un portofoliu de 300 de articole din toate gamele disponibile spre vânzare, de la saltele, microsaltele, somiere și până la pilote, perne, lenjerii de pat sau protecții de saltea.

Suntem convinși că magazinul din București se va bucura de succes și ne gândim deja la extinderea numărului de magazine. Următorul oraș unde ne dorim să existe un magazin cu produsele Salterra este Brașov, iar acest obiectiv vrem să-l îndeplinim în anul următor. Pe măsura dezvoltării afacerii pe plan local, toate orașele mari din țară pot reprezenta locații viitoare pentru magazinele Salterra, a punctat Marcela Moss.

Vânzările ce vor fi înregistrate de showroom-ul Salterra din București vor contribui la realizarea obiectivelor fixate de companie pentru primul an de funcționare în România, de a obține o valoare a cifrei de afaceri de 500.000 de euro și un volum de vânzări de aproximativ 4.500 de produse.

Magazinul Salterra din București se află în clădirea America House din Piața Victoriei, la adresa bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 4-8, etaj 1 și este deschis de luni până vineri între orele 10:00-19:00 și sâmbăta între orele 10:00-14:00.

SALTERRA

Oferta Salterra este completată de produse business to business dedicate lanțurilor hoteliere, pensiunilor și motelurilor.

Salterra este specialist multibrand în produse destinate somnului. Saltelele, microsaltelele, pernele, pilotele și așternuturile din colecțiile Salterra sunt realizate de cei mai cei mai puternici și mai inovatori specialiști în produse de somn din Europa. Prin magazinul online Salterra.ro sunt distribuite brandurile: Pikolin, Sunlay, Pikolin Home(Spania), Sleep Comfort (Romania). Salterra este distribuitor unic în Romania pentru produsele grupului Pikolin. 

Un pat așternut bine, așa cum are nevoie fiecare, este promisiunea unui somn ușor și sănătos. Este promisiunea Salterra.

 

comunicat martie 2013

Liderul european in produse dedicate somnului intra pe piata romaneasca prin Salterra.ro

Salterra.ro ofera romanilor cea mai completa gama de produse destinate somnului

Bucuresti, 27 martie 2013 - Astazi se lanseaza Salterra.ro, cel mai complex site multibrand cu produse destinate somnului printr-o investitie de 150.000 de euro. Colectia Salterra reuneste 3 branduri din grupul Pikolin, liderul european in productia de saltele: Pikolin, Pikolin Home si Sunlay. Colectia Salterra este completata de o gama larga de produse fabricate in Romania: pilote, perne, asternuturi, saltele.

Salterra se pozitioneaza pe piata romaneasca ca specialist in cultura somnului, construindu-si portofoliul astfel incat sa poata raspunde nevoii consumatorului de a gasi intr-un singur loc o gama cat mai variata de produse destinate somnului. Oferta include peste 300 de referinte, de la saltele, microsaltele, somiere, paturi si pana la pilote, perne sau protectii de saltea.

"Ceea ce ne-am dorit a fost sa oferim consumatorilor posibilitatea de a putea gasi intr-un singur loc toate produsele de care are nevoie pentru un somn sanatos. Obiectivul nostru este sa aducem pe piata produse dedicate somnului de cea mai buna calitate, la preturi corecte si sa oferim consiliere clientilor in alegerea saltelei, pernei si somierei care se potrivesc cel mai bine nevoilor fiecaruia", a declarat Marcela Moss, Director General Salterra.

Pentru primul an de functionare Salterra, unic distribuitor in Romania al produselor grupului Pikolin, estimeaza o cifra de afaceri de 500.000 de euro si un volum de vanzari de aproximativ 4.500 de produse, 60% fiind reprezentat de saltele si microsaltele. Colectia Salterra include saltele ce inglobeaza tehnologii variate de fabricare: arcuri (bi-conic, arc continuu si arc impachetat), spuma poliuretanica de inalta densitate sau cu memorie de forma, latex. Oferta Salterra este completata de microsaltele din materiale naturale, spuma cu memorie de forma sau latex, somiere, perne, pilote, protectii de saltea, asternuturi.

"Durata medie de utilizare a unei saltele este de 7-10 ani iar a unei perne de maximum 2 ani. Dormim o treime din viata si de aceea consumatorul e interesat sa investeasca in produse de calitate care ii pot asigura un somn sanatos. Astfel, este foarte important pentru el sa stie ce alege, sa stie cum sa aleaga si sa aiba cat mai multe optiuni intr-un singur loc – aceasta este linia pe care am construit oferta Salterra", a adaugat Marcela Moss.

Oferta Salterra este completata de produse business to business dedicate lanturilor hoteliere, pensiunilor si motelurilor – www.salterra.ro

SALTERRA

Salterra este specialist multibrand in produse destinate somnului. Saltelele, microsaltelele, pernele, pilotele si asternuturile din colectiile Salterra sunt realizate de cei mai cei mai puternici si mai inovatori specialisti in produse de somn din Europa. Prin magazinul online Salterra.ro sunt distribuite brandurile: Pikolin, Sunlay, Pikolin Home(Spania), Sleep Comfort (Romania).
Salterra este distribuitor unic in Romania pentru produsele grupului Pikolin.
Un pat asternut bine, asa cum are nevoie fiecare este promisiunea unui somn usor si sanatos. Este promisiunea Salterra.

GRUPUL PIKOLIN

Grupul Pikolin si-a inceput activitatea in 1948, cu o mica fabrica destinata productiei de saltele, iar acum este lider in productia de produse destinate somnului in Europa. Timp de 65 de ani, Grupul Pikolin a inovat si dezvoltat continuu produse de calitate destinate somnului pentru o viata sanatoasa.

- 383 milioane euro cifra de afaceri in 2012
- 65 de ani experienta = cea mai buna garantie a calitatii produselor
- 12 branduri in portofoliu: Pikolin, Bultex, Swissflex, Lattoflex, Serta, Dunlopillo, Orthorest, Epeda, Merinos, Sema, Sunlay si Mediterraneo
- 9 centre de productie: 7 in Europa si 2 in sud-estul Asiei
- Milioane de clienti multumiti, 2 generatii de cumparatori
- Lider de piata in Franta, Spania si Portugalia
- Inovatie continua in tehnologie