POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

SC SALTERRA DISTRIBUTION GROUP SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia datelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date modificata si completata de legea nr 506/2004 SC SALTERRA DISTRIBUTION GROUP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor personale este informarea asupra utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea calitatii produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing, publicitate si statistica. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai destinatarilor notificati.

Astfel SC SALTERRA DISTRIBUTION GROUP SRL si partenerii sai pot informa utilizatorii asupra ofertelor curente, poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale prin newsletter, sms, telefon si posta.

Salterra.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email sau alte date personale pe site-ul salterra.ro poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date

Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care au fost furnizate, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa Str Siriului 42-46, etaj 3, sector 1, Bucuresti sau pe internet la adresa office@salterra.ro.