Consultantul tau

Iubesti sa te trezesti odihnit. Si e adevarat ca pe orice saltea poti sa cazi lat, rapus de oboseala, dar si mai adevarat este ca nu te poti odihni pe orice saltea. Dormim o treime din viata si doar o saltea de calitate ne poate ajuta sa ne trezim zi de zi cu zambetul pe buze. Cand alegi un produs din colectia Salterra, stii ca ai facut o investitie pe termen lung in confortul si sanatatea ta.

Este important sa afli ce saltea raspunde cel mai bine nevoilor tale, ce top de saltea iti schimba radical confortul, ce perna ti se potriveste perfect sau ce pilota iti asigura confortul pe care il cauti.

Atunci cand iti alegi salteaua sau topul de saltea, este important sa fii sigur ca aceasta iti va oferi nivelul de confort  pe care il cauti. Pe site-ul salterra.ro iti oferim informatii despre diferitele tehnologii de realizare a saltelelor si topurilor de saltea precum si beneficiile  acestora. Astfel, vei putea face diferenta intre nivelul de sustinere si de confort oferit de fiecare tip de saltea din oferta noastra.

Mai stim ca perna este vitala atunci cand vine vorba de un somn odihnitor iar pilota are o contributie importanta la cresterea orelor de somn profund. Tocmai de aceea iti oferim posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de produse si iti explicam care sunt beneficiile fiecarui produs.

 

- Atunci cand stii exact ce produs din colectia Salterra ti se potriveste perfect, il poti comanda online sau telefonic.

- Cand ai nevoie de informatii suplimentare pentru a lua cea mai buna decizie, apeleaza la un consultant Salterra. El iti va explica beneficiile fiecarui produs si te va ajuta sa alegi produsul care ti se potriveste cel mai bine.  Interviu Marcela Moss la Guerrilla de dimineata - Radio Guerrilla 12.03.2018