Paturi tapitate Sunt 8 produse.

 • PAT CLOUD cu somiera
  Disponibil

  PAT CLOUD Salterra

  140X200cm // PRODUS EXPUS IN MAGAZIN Elegant si modern patul CLOUD este ideal pentru camera copilului tau. Ai la dispozitie o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

  140X200cm // PRODUS EXPUS IN MAGAZIN

  Pret redus!
  1 490 lei  2 980 lei 

  50%REDUCERE

 • Pat Romance cu somiera fixa
  Disponibil

  Pat Romance Salterra

  140X200CM PRODUS EXPUS IN MAGAZIN                                                                  Patul ROMANCE  este alegerea perfecta pentru un dormitorul clasic. Acum te poti bucura de un somn linistit si odihnitor intr-un pat cu adevarat frumos. Alege piele ecologica sau stofa in diverse culori sau texturi pentru a fi in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor din casa ta.

  140X200CM PRODUS EXPUS IN MAGAZIN...

  Pret redus!
  2 695 lei  5 390 lei 

  50%REDUCERE

 • Pat THEO
  Disponibil

  Pat THEO Salterra

  Confortabil si modern patul Theo este alegerea perfecta pentru dormitorul tau Acum ai la dispozitie in magazinul Salterra o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine!

  Confortabil si modern patul Theo este alegerea perfecta pentru...

  Pret redus!
  1 740 lei  1 934 lei 

  10%REDUCERE

 • PAT MAX cu somiera
  Disponibil

  PAT MAX Salterra

  Elegant si modern patul Max este potrivit atat pentru camera ta cat si pentru camera copilului. Ai la dispozitie o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

  Elegant si modern patul Max este potrivit atat pentru camera ta cat...

  3 500 lei
 • PAT MADISON cu somiera fixa
  Disponibil

  PAT MADISON Salterra

  Elegant si confortabil PATUL MADISON este alegerea perfecta pentru un dormitor modern. Tapiteri romani experimentati realizeza cu grija pentru fiecare detaliu din materiale de foarte buna calitate acest mobilier tapitat    Poti alege piele ecologica sau o  stofa pentru   poate fi din stofa sau din piele ecologica. Te asteptam in magazinul Salterra sa alegi culoarea si textura care se armonizeaza cel mai bine cu restul mobilierului si decoratiunilor ca sa te bucuri de un somn linistit si odihnitor

  Elegant si confortabil PATUL MADISON este alegerea perfecta pentru un...

  3 900 lei
 • Pat Camille
  Disponibil

  Pat Camille Salterra

  Patul Camille este alegerea perfecta pentru dormitorul tau in stic clasic. Acum te poti bucura de un somn linistit si odihnitor intr-un pat cu adevarat frumos. Alege piele ecologica sau stofa in diverse culori sau texturi pentru a fi in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor din casa ta.

  Patul Camille este alegerea perfecta pentru dormitorul tau in stic...

  4 895 lei
 • Somiera tapitata rabatabila PIKOLIN handmade
  Disponibil

  Somiera tapitata... Salterra

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia handmade a grupului Pikolin iti va asigura nu doar sustinere si confort dar si un spatiu generos de depozitare. Tapiteria este disponibila in diverse culori

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia...

  3 795 lei
 • Somiera tapitata rabatabila cu un sertar PIKOLIN handmade
  Disponibil

  Somiera tapitata... Salterra

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia handmade a grupului Pikolin it va asigura nu doar sustinere si confort dar si un spatiu generos de depozitare. Tapiteria este disponibila in diverse culori

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia...

  4 075 lei

Cu cat dormim mai bine, cu atat ne bucuram mai mult de viata! Iar patul este un element esential in calitatea somnului. La Salterra gasesti paturi tapitate asa cum ai visat: confortabile, elegante si durabile. Vino in showroom-ul nostru, incearca modelul potrivit si alege dintr-o gama variata de paturi tapitate. Apeleaza la un consultant Salterra pentru a alege patul potrivit nevoilor tale.