Saltea ONTARIO PIKOLIN 24cm

1 126 lei cu TVA

Adaugare in cos

1 325 lei cu TVA

(pret redus cu 15%)

Pret redus!
  
Magazin Saltele Bucuresti
Salteaua ONTARIO din colectia hoteliera Pikolin e ste alegerea perfecta pentru pentru cei care cauta fermitate, durabilitate, confort si un raport excelent pret calitate. 

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

 • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

BENEFICII:
CONFORT INDIFERENT DE POZITIA DE DORMIT: combinarea materialelor de diferite densitati si duritati din matlaseu cu elasticitatea sistemul Normablock® asigura sustinerea si confortul de care corpul tau are nevoie pentru un somn odihnitor

ADAPTABILITATE: Salteaua Ontario iti ofera o presiune proportionala cu presiunea pe care o exercita diferitele parti ale corpuluitau. Sistemul de arc continuu Normablock® ofera o independenta buna fata de partener mai ales atunci cand salteaua este folosita impreuna cu o somiera fixa.

DURABILITATE SI VENTILATIE: canalele de ventilatie ale sistemului Normablock® si porozitatea materialelor de confort folosite asigura o circulatie foarte buna a aerului in interiorul saltelei pentru mentinerea igienei acesteia. Sistemul de arc continuu Normablock® ofera corpului o foarte buna sustinere pe toata durata de folosire a saltelei.

IGIENA -Bed Bug Barrier, Sanifoam, Sanitizet - tratamente care impiedica dezvoltarea bacteriilor, ciupercilor si acarienilor pe toata durata de folosire a saltelei.


STRUCTURA SALTELEI ONTARIO PIKOLIN

1. Sistem de arc continuu Normblock®; 950 arcuri in sistem continuu la dimensiunea 160x200cm

2. Tija de intarire pe tot conturul saltelei;

3. Matlasare cu fibra si spume de densitate mare si duritate mica care asigura confort corpului indiferent de pozitia de dormit. 

4. Amortizor din spuma ranforsata pentru un confort omogen.

5. Renforsare perimetrala pentru rezistenta la deformare a lateralelor

6. 4 manere pentru o manevrare usoara a saltelei

7. Tesatura de acoperire cu tratament Sanifoam care permite o circulatie foarte buna a aerului. Tesatura este ignifuga.

H Hybrid System®: Nucleu din bloc de arc continuu Normablock® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma de diferite densitati.

Sanifoam®: tratament igienic complet impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor.

 

 Salteaua Ontario este reversibila, are confort construit identic pe ambele fete, rezulta 4 zone de dormit

Inaltime: 24cm
Produs fabricat in Spania

Produs disponibil in stoc pentru dimensiunile 90x200, 120x200, 120x190, 140x200, 140x190, 160x200, 160x190, 180x200cm. Restul dimensiunilor sunt disponibile la comanda termen de livrare 3-6 saptamani.


TEHNOLOGII DE FABRICARE

Hybrid System®: Nucleu din bloc de arc continuu Normablock® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma de diferite densitati.

Normablock®- serie longitudinala de arcuri continue realizate dintr-un fir de sarma de otel netaiat, ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Acest bloc de arc continuu, combina fermitatea si pozitia corecta a spatelui cu nevoia celui care doarme pe saltea de a reduce presiunea pe zona soldului si umerilor. Asigura o pozitie perfect corecta corpului pe toata durata somnului. Blocul de arcuri cu fir continuu Normablock® este tratat termic in cuptor la 220de grade; acest tratament ii confera rezistenta la deformare si asigura corpului o foarte buna sustinere pe toata durata de folosire a saltelei

Optima® - sistem avansat de confort realizat din fibra si spume cu celula deschisa de diferite densitati si duritati care se adaptează perfect la forma corpului tau, si creste considerabil confortul oferit.

Bed Bug Barrier® este un tratament eficient si sigur pentru prevenirea si eradicarea plosnitelor si insectelor din saltea.

Sanifoam® prevene aparitia si elimina acarienii, constituind o bariera igienica care impiedica intrarea elementelor nocive pentru sanatate in interiorul saltelei.

Sanitized® este un tratament al tesaturii de acoperire care previne dezvoltarea microbilor si impiedica inmultirea bacteriilor si ciupercilor

click aici pentru mai multe detalii despre tehnologia folosita la fabricarea saltelelor Pikolin >>

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

 

CONDITII DE UTILIZARE

 • - Roteste periodic salteaua pentru o uzura uniforma (stanga - dreapta). Materialele de ultima generatie folosite pentru realizarea saltelelor se adapteaza perfect la conturul corpului tau. Insa este posibil ca, pe parcursul utilizarii, acest material sa se taseze in zona in care dormi. Recomandarea nostra este sa o rotesti o data la trei luni astfel incat zona capului sa devina zona picioarelor.
 • - Intoarce salteaua o data la 6 luni pentru confort maxim si pentru uzura uniforma.
 • - Foloseste salteaua intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Aeriseste periodic salteaua. După livrare, salteaua trebuie aerisita timp de 4 ore pentru a elimina mirosurile acumulate in timpul depozitarii. Pentru o buna igiena a saltelei tale trebuie sa o aerisesti zilnic camera in care se afla salteaua timp de 10 minute in fiecare zi (lasa salteaua sa respire fara lenjerie sau protectie).
 • - Mirosul. Ca toate produsele noi, saltelele pot sa emane un anumit miros in primele zile de folosire. Acesta nu este nociv si va disparea dupa cateva zile.
 • - Aspira periodic salteaua. Este recomandat sa o aspiri de 3-4 ori pe an. 
 • - Saltelele cu husa fixa - pentru inlaturarea petelor aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu o carpa inmuiata in apa rece. Nu folosi produse de curatare lichide pe salteaua ta, o vei deteriora ireversibil.
 • - Evita umezirea saltelei. Este recomandat sa folosesti o protectie de saltea impermeabila, pentru evitarea umezirii acesteia.
 • - Schimba somiera atunci cand cumperi o saltea noua, daca cea veche este uzata. Daca o folosesti tot pe cea veche si aceasta este deformata, atunci este posibil sa nu te bucuri de confortul oferit, iar noua saltea se va uza mai repede.
 • - Evita indoirea sau curbarea saltelei! Ii poti distruge sistemul de sustinere si vei deteriora iremediabil salteaua.
 • - Evita expunerea saltelei in lumina directa a razelor solare sau langa sursele de caldura.
 • - Nu sariti pe saltea. Acest lucru va afecta blocul de arcuri si comportamentul saltelei dvs.
 • - Este interzisa curatarea chimica. Ea poate afecta materialele care alcatuiesc salteaua.
 • - Este strict interzis: dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure, taierea sau agatarea materialului, frecarea cu substante sau solutii de curatarecare contin solvent chimici sau acizi, folosirea produsului in medii umede sau la temperaturi mai mici de 0grade precum si in medii cu variatii de temperatura, asezarea produselor langa surse directe de caldura.
 • - Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale. 
 • - Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata, diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.

Produs Fabricat in Spania

 • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Bed Bug Barrier, Sanifoam, Sanitizet - tratamente care impiedica dezvoltarea bacteriilor, ciupercilor si acarienilor pe toata durata de folosire a saltelei.
 • Tehnologia de fabricare a saltelei: Sistem Hybrid: bloc de arc continuu Normablock si spume de mare densitate 30-35kg/mc
 • Sustinere/stabilitate: Foarte buna
 • Structura elastica: Bloc de arc continuu Normablock
 • Natura matlasarii: Optima® - sistem avansat de confort realizat din fibra si spume cu celula deschisa de diferite densitati si duritati care se adaptează perfect la forma corpului tau, si creste considerabil confortul oferit.
 • Independenta fata de partener: Foarte buna atunci cand este folosita impreuna cu o somiera fixa
 • Inaltime: 24cm
 • Fermitate: mediu ferm
 • Confort: CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

Fii primul care ne lasa un comentariu.

30 alte produse din aceeași categorie: