Saltea DREAM BED memoryfoam PIKOLIN 34cm

3 275 lei cu TVA

Adaugare in cos

  
Magazin Saltele Bucuresti
Excelenta in odihna. Salteaua de 5 stele realizata de Pikolin este garantia luxului si confortului. Este conceputa pentru a satisface cele mai inalte standarde in materie de design, tehnologie si materiale. Daca iti doresti sa dormi ca intr-un hotel de 5 stele in fiecare noapte, salteaua Dream BED este alegerea perfecta. Ergonomica si confortabila salteaua Dream BED combina beneficiile sistemului NormActive® (arc continuu si materiale inovative de confort) cu senzatia de plutire oferita de cei 4cm de spuma vascoelastica pe fiecare parte a saltelei.

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

 • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1.Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului. 

2. Fibra Hipoalergenica de mare densitate pentru o primire confortabila. 
3.  4cm de Viscofoam®(memoryfoam). Material vascoelastic care distribuie presiunea punct cu punct. Acest material vasco-elastic este sensibil la caldura si se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund. 
4. Confortcel® - spuma cu celula deschisa de mare densitate si mare capacitate de revenire pentru un confort optim.
5. Amortizor din spuma ranforsata pentru un confort omogen.
6. Bloc de arc continuu Normazone®: Bloc de arc continuu cu ranforsare lombara adaptata ergonomic. Suport optim pentru zona lombara care scade presiunea asupra zonei soldului si umerilor.
7. Renforsare perimetrala cu spuma pentru rezistenta; Patru manere laterale pentru manevrare usoara. 

CARACTERISTICI
•Bloc de arc continuu Normazone®- serie longitudinala de arcuri continue realizate dintr-un fir de sarma de otel netaiat. Nu exista, prin urmare, nicio separare intre ele, niciun risc de rupere si asigura saltelei o durata mare de utilizare.
•Matlasare cu 4cm de Viscofoam®. Material vascoelastic care distribuie presiunea punct cu punct. Acest material vasco-elastic este sensibil la caldura si se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund.  
•Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului. Tesatura este ignifuga (Toate produsele cu tratament ignifug sunt testate conform standardelor atestate UNE-EN 597-1 si UNE-EN 597-2)

•Triple Barera® - protectie igienica completa. Aceasta bariera, impiedica dezvoltarea bacteriilor, ciupercilor si acarieniilor.

CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

 

Click aici pentru mai multe detalii despre tehnologia folosita la fabricarea saltelelor Pikolin >>

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

 

BENEFICII

CONFORT MAXIM

 • Normazone® 
  Bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Acest bloc de arc continuu, combina fermitatea si pozitia corecta a spatelui cu nevoia celui care doarme pe saltea de a reduce presiunea pe zona soldului si umerilor. Asigura o pozitie perfect corecta corpului pe toata durata somnului.
 • Viscofoam®
  viscofoam =memoryfoam® un material care răspunde la presiune și căldură, care se adapteaza perfect la forma corpului tau si asigura o odihna profunda.

SANATATE

 • Combinatia speciala intre sistemul de arc continuu Normazone® intarit in partea centrala a saltelei și cei 4 cm de spuma viscoelastica au condus la crearea unei saltele de excepție, care te ajuta să adopti cea mai potrivita pozitie de somn.
 • Combinația perfectă intre fermitatea nucleului Normzone® si stratul de confort din spuam viscolelastica este promisiunea unui somn relaxant si sanatos.

IGIENA

 • Sistemul de arc continuu Normazone ®permite o foarte buna circulatie a aerului. Astfel, aerul proaspat patrunde in interiorul saltelei și previne acumularea substanțelor nocive.
 • Triple Barera®: Tratament pentru igiena saltelei anti-bacterii/ciuperci/praf

DURABILITATE

 • Normazone® 
  Bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Blocul de arcuri cu fir continuu Normazone® este tratat termic in cuptor la 220de grade; acest tratament confera blocului Normazone® foarte multa rezistenta la deformare si asigura corpului o foarte buna sustinere pe toata durata de folosire a saltelei. Deoarece Normazone® nu este un sistem compact și ermetic de arcuri, permite aerului să circule. Aerul proaspăt patrunde in interiorul saltelei și previne acumularea substanțelor care ar putea afecta durata de utilizare a saltelei.

 

TEHNOLOGII DE FABRICARE

 • Normazone® 
  Bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Acest bloc de arc continuu, combina fermitatea si pozitia corecta a spatelui cu nevoia celui care doarme pe saltea de a reduce presiunea pe zona soldului si umerilor. Asigura o pozitie perfect corecta corpului pe toata durata somnului. Blocul de arcuri cu fir continuu Normazone® este tratat termic in cuptor la 220de grade; acest tratament confera blocului Normazone® foarte multa rezistenta la deformare si asigura corpului o foarte buna sustinere pe toata durata de folosire a saltelei.
 • Viscofoam®
 • viscofoam =memoryfoam® un material care răspunde la presiune și căldură, care se adapteaza perfect la forma corpului tau si asigura o odihna profunda.
 • Triple Barrera®
  Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice. Este vorba despre un strat de spuma inserat intre straturile de confort care functioneaza ca un filtru permanent. Acest tratament se regaseste si in compozitia tesaturii care acopera cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale.
  Aceasta bariera actioneaza acolo unde realmente isi fac cuibul acarienii, bacteriile si ciupercile intre straturile matlaseului, chiar sub tesatura.Avantajul acestui tratament se traduce prin blocarea totala a acestor elemente, fiind in plus permanent in timp.

 

CONDITII DE UTILIZARE

 • - Roteste periodic salteaua pentru o uzura uniforma (stanga - dreapta). Materialele de ultima generatie folosite pentru realizarea saltelelor se adapteaza perfect la conturul corpului tau. Insa este posibil ca, pe parcursul utilizarii, acest material sa se taseze in zona in care dormi. Recomandarea nostra este sa o rotesti o data la trei luni astfel incat zona capului sa devina zona picioarelor.
 • - Intoarce salteaua o data la 6 luni pentru confort maxim si pentru uzura uniforma.
 • - Foloseste salteaua intr-un climat normal de umiditate si temperatura. Aeriseste periodic salteaua. După livrare, salteaua trebuie aerisita timp de 4 ore pentru a elimina mirosurile acumulate in timpul depozitarii. Pentru o buna igiena a saltelei tale trebuie sa o aerisesti zilnic camera in care se afla salteaua timp de 10 minute in fiecare zi (lasa salteaua sa respire fara lenjerie sau protectie).
 • - Mirosul. Ca toate produsele noi, saltelele pot sa emane un anumit miros in primele zile de folosire. Acesta nu este nociv si va disparea dupa cateva zile.
 • - Aspira periodic salteaua. Este recomandat sa o aspiri de 3-4 ori pe an. 
 • - Saltelele cu husa fixa - pentru inlaturarea petelor aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu o carpa inmuiata in apa rece. Nu folosi produse de curatare lichide pe salteaua ta, o vei deteriora ireversibil.
 • - Evita umezirea saltelei. Este recomandat sa folosesti o protectie de saltea impermeabila, pentru evitarea umezirii acesteia.
 • - Schimba somiera atunci cand cumperi o saltea noua, daca cea veche este uzata. Daca o folosesti tot pe cea veche si aceasta este deformata, atunci este posibil sa nu te bucuri de confortul oferit, iar noua saltea se va uza mai repede.
 • - Evita indoirea sau curbarea saltelei! Ii poti distruge sistemul de sustinere si vei deteriora iremediabil salteaua.
 • - Evita expunerea saltelei in lumina directa a razelor solare sau langa sursele de caldura.
 • - Nu sariti pe saltea. Acest lucru va afecta blocul de arcuri si comportamentul saltelei dvs.
 • - Este interzisa curatarea chimica. Ea poate afecta materialele care alcatuiesc salteaua.
 • - Este strict interzis: dezambalarea folosind obiecte taioase sau dure, taierea sau agatarea materialului, frecarea cu substante sau solutii de curatarecare contin solvent chimici sau acizi, folosirea produsului in medii umede sau la temperaturi mai mici de 0grade precum si in medii cu variatii de temperatura, asezarea produselor langa surse directe de caldura.
 • - Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale.
 • - Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata, diferita de produsele conventionale. Aceasta structura are rolul de a asigura suportul, confortul si durabilitatea saltelelor de spuma Pikolin.

Produs Fabricat in Spania
produs disponibil in stoc pentru dimensiunile 160x200 si 180x200, restul dimensiunilor sunt disponibile la comanda.

Livrare 24-48 ore pentru Bucuresti si Ilfov.

Pentru expedierile in afara acestor zone termenul de livrare  se poate modifica independent de vointa Salterra in functie de disponibilitatile locale ale curieratului rapid din Romania( Fan Curier, Urgent Curier).
 • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Triple Barrera®: tratament igienic total al tesaturi de acoperire si al spumelor din straturile de confort impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor.
 • Tesatura de acoperire: Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
 • Tehnologia de fabricare a saltelei: Hybrid System®: Bloc de arcuri Normazone® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma de diferite densitati pentru un somn relaxant si revigorant.
 • Sustinere/stabilitate: Exceptionala
 • Structura elastica: sistem de arc continuu Normazone
 • Natura matlasarii: 4cm memoryfoam
 • Independenta fata de partener: Foarte buna
 • Inaltime: 34cm
 • Fermitate: mediu soft
 • Confort: CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

Fii primul care ne lasa un comentariu.

30 alte produse din aceeași categorie: