Saltea QUEBEC memory foam PIKOLIN 29cm

1 900 lei cu TVA

Adaugare in cos

  
Magazin Saltele Bucuresti
Excelenta in odihna. Salteaua Quebec memoryfoam din colectia hoteliera Pikolin este garantia luxului si confortului. Este conceputa pentru a satisface cele mai inalte standarde in materie de design, tehnologie si materiale. Daca iti doresti sa dormi ca intr-un *****hotel in fiecare noapte, aceasta saltea este alegerea perfecta. Ergonomica si confortabila salteaua Quebec memoryfoam combina beneficiile sistemului Normzone® (arc continuu si materiale inovative de confort) cu senzatia de plutire oferita de spuma vascoelastica.

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

 • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1.Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului. 
2.Viscofoam®. Material vascoelastic care distribuie presiunea punct cu punct. Acest material vasco-elastic este sensibil la caldura si se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund. 
3.Fibra Hipoalergenica de mare densitate pentru o primire confortabila. 
4. Confortcel® - spuma cu celula deschisa de mare densitate si mare capacitate de revenire pentru un confort optim.
5. Amortizor din spuma ranforsata pentru un confort omogen.
6. Bloc de arc continuu Normazone®: Bloc de arc continuu cu ranforsare lombara adaptata ergonomic. Suport optim pentru zona lombara care scade presiunea asupra zonei soldului si umerilor.
7. Patru manere laterale pentru manevrare usoara. 

CARACTERISTICI
•Bloc de arc continuu Normazone®- serie longitudinala de arcuri continue realizate dintr-un fir de sarma de otel netaiat. Nu exista, prin urmare, nicio separare intre ele, niciun risc de rupere si asigura saltelei o durata mare de utilizare.
•Matlasare Viscofoam®. Material vascoelastic care distribuie presiunea punct cu punct. Acest material vasco-elastic este sensibil la caldura si se adapteaza la temperatura corpului, astfel ca stratul de umplutura reduce necesitatea schimbarii pozitiei in timpul noptii, asigurand un somn foarte profund.  
•Sistem de confort avansat Optima® - matlasare realizata din fibre, memory foam si spume de diferite densitati care ofera senzatia de plutire in timpul somnului pe ambele fete ale saltelei;
•Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului. Tesatura este ignifuga (Toate produsele cu tratament ignifug sunt testate conform standardelor atestate UNE-EN 597-1 si UNE-EN 597-2)

•Triple Barera® - protectie igienica completa. Aceasta bariera, impiedica dezvoltarea bacteriilor, ciupercilor si acarieniilor.

CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

 

Click aici pentru mai multe detalii despre tehnologia folosita la fabricarea saltelelor Pikolin >>

Vezi aici mai multe detalii legate de garantie.

 

BENEFICII

CONFORT MAXIM

 • Normazone® 
  Bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Acest bloc de arc continuu, combina fermitatea si pozitia corecta a spatelui cu nevoia celui care doarme pe saltea de a reduce presiunea pe zona soldului si umerilor. Asigura o pozitie perfect corecta corpului pe toata durata somnului.
 • OPTIMA® sistemul confort al saltelei, format din fibra, mai multe straturi de spuma si memoryfoam care se adaptează perfect la forma corpului tau, si creste considerabil confortul oferit.
 • Viscofoam®
  viscofoam =memoryfoam® un material care răspunde la presiune și căldură, care se adapteaza perfect la forma corpului tau si asigura o odihna profunda.

SANATATE

 • Combinatia speciala intre sistemul de arc continuu Normazone® intarit in partea centrala a saltelei și stratul de confort Optima au condus la crearea unei saltele de excepție, care te ajuta să adopti cea mai potrivita pozitie de somn.
 • Combinația perfectă intre fermitatea si confortul oferit de sistemul de Normzone® este promisiunea unui somn relaxant si sanatos.

IGIENA

 • Sistemul de arc continuu Normazone ®permite o foarte buna circulatie a aerului. Astfel, aerul proaspat patrunde in interiorul saltelei și previne acumularea substanțelor nocive.
 • Triple Barera®: Tratament pentru igiena saltelei anti-bacterii/ciuperci/praf

DURABILITATE

 • Normazone® 
  Bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Blocul de arcuri cu fir continuu Normazone® este tratat termic in cuptor la 220de grade; acest tratament confera blocului Normazone® foarte multa rezistenta la deformare si asigura corpului o foarte buna sustinere pe toata durata de folosire a saltelei. Deoarece Normazone® nu este un sistem compact și ermetic de arcuri, permite aerului să circule. Aerul proaspăt patrunde in interiorul saltelei și previne acumularea substanțelor care ar putea afecta durata de utilizare a saltelei.

 

TEHNOLOGII DE FABRICARE

 • Normazone® 
  Bloc de arcuri cu fir continuu Normazone® ranforsat in zona lombara care ofera adaptabilitate maxima la ergonomia fiecarei persoane. Acest bloc de arc continuu, combina fermitatea si pozitia corecta a spatelui cu nevoia celui care doarme pe saltea de a reduce presiunea pe zona soldului si umerilor. Asigura o pozitie perfect corecta corpului pe toata durata somnului. Blocul de arcuri cu fir continuu Normazone® este tratat termic in cuptor la 220de grade; acest tratament confera blocului Normazone® foarte multa rezistenta la deformare si asigura corpului o foarte buna sustinere pe toata durata de folosire a saltelei.
 • OPTIMA® - un strat confortabil alcătuit din diferite densitati de spuma, memory foam si fibra, care se adapteaza perfect la forma corpului tau, reduce presiunea si te ajuta sa gasesti cea mai potrivita poziție de somn.
 • Triple Barrera®
  Strat de spuma care incorporeaza un component care elimina acarienii la contactul direct cu acestia. Aceasta tehnologie unica si exclusiva a Grupului Pikolin, actioneaza deasemenea si asupra bacteriilor si ciupercilor acoperind cel mai amplu spectru de amenintari alergenice. Este vorba despre un strat de spuma inserat intre straturile de confort care functioneaza ca un filtru permanent. Acest tratament se regaseste si in compozitia tesaturii care acopera cele 6 fete ale produsului 2 principale si 4 laterale.
  Aceasta bariera actioneaza acolo unde realmente isi fac cuibul acarienii, bacteriile si ciupercile intre straturile matlaseului, chiar sub tesatura.Avantajul acestui tratament se traduce prin blocarea totala a acestor elemente, fiind in plus permanent in timp.

 

INTRETINERE

• Aspira periodic salteaua. 
• Pentru inlaturarea petelor, aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu apa rece. 
• Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil.
• Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare.
• Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila. 
• Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale. 
Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata.


Produs Fabricat in Spania
produs disponibil la comanda

 • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Triple Barrera®: tratament igienic total al tesaturi de acoperire si al spumelor din straturile de confort impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor.
 • Tesatura de acoperire: Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
 • Tehnologia de fabricare a saltelei: Arc continuu si spume de mare densitate 30-35kg/mc
 • Sustinere/stabilitate: Foarte buna
 • Structura elastica: Bloc de arc continuu Normablock 15,5cm, intarit in zona lombara si flexibilizat in cuptor la temperaturi inalte.
 • Natura matlasarii: Spuma de mare densitate si pikolatex
 • Independenta fata de partener: Foarte buna
 • Inaltime: 29cm
 • Fermitate: mediu soft
 • Confort: CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

Fii primul care ne lasa un comentariu.

30 alte produse din aceeași categorie: