Saltea OTTAWA VISCO PIKOLIN 27cm, dimensiunea 160x200cm

2 999 lei cu TVA

Adaugare in cos

3 999 lei cu TVA

(pret redus cu 25%)

Pret redus!
Magazin Saltele Bucuresti
160x200cm    L ivrare gratuita in 24-48 de ore                                                                           Perfect sleep! Salteaua Ottawa Visco, 27cm, din colectia hoteliera Pikolin este special conceputa pentru a satisface nevoia de confort, sustinere si durabilitate de care ai nevoie pentru un somn perfect. Este momentul sa te rasfeti si sa dormi in fiecare noapte ca intr-un hotel de stele.  

Mai multe detalii

Intrebari pentru acest produs

  • Currently 0.00/5

Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

BENEFICII SALTEA OTTAWA VISCO PIKOLIN - hotel collection

• Confort si suavitate indiferent de pozitia de dormit

• Rezistenta foarte mare la deformare 

Adaptare perfecta la forma anatomica a corpului

• Circulatie foarte buna a aerului in interiorul saltelei

• Tratament igienic permanent care asigura protectia impotriva unui amplu spectru de alergeni

 

STRUCTURA SALTELEI:

1. Tesatura strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care ofera elasticitate si permite o circulatie foarte buna a aerului.

2. Visco foam®: matlasare realizata din spuma vascoelastica cu densitate mare si joasa fermitate care nu exercita presiune asupra corpului si permite o foarte buna circulatie sangvina in timpul somnului.

3. Strat de fibra atermica care asigura confort corpului si permite o circulatie foarte buna a aerului in saltea in timpul somnului

4. Strat de spuma de mare densitate care impreuna cu fibra atermica si spuma vascoelastica permite corpului sa se odihneasca, indiferent de pozitia de dormit 

5. Amortizor realizat din spuma de mare densitate pentru un confort maxim, care se adapteaza perfect la morfologia fiecaruia.

6. Bloc de arcuri continue Normazone® ranforsat perimetral si in zona lombara, cu 5 zone de confort. Este tratat termic la 220grade pentru rezistenta si durabilitate in utilizare. Ofera o independenta excelenta fara de partener, atunci cand este combinat cu o somiera fixa si fiecare se bucura de zona sa de dormit.

1100 arcuri la dimensiunea 160x200cm

7. Renforsare perimetrala cu spuma pentru confort si rezistenta la deformare

8. Patru manere laterale pentru manevrare usoara.

H Hybrid System®: Bloc de arcuri Normazone® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma vasco elastica si alte spume de diferite densitati pentru un somn relaxant si revigorant.

T Triple Barrera®: tratament igienic total al tesaturi de acoperire si al spumelor din straturile de confort impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor care se mentine pe toata durata de folosire a saltelei

 

 INALTIME: 27cm


NUCLEU SIMETRIC: Confort construit identic pe ambele fete ale saltelei, ceea ce permite rotirea saltelei cap picioare, picioare cap si identic pe cealalta parte a saltelei. Astfel creste viata utila a saltelei si te bucuri de acelasi confort pe toata durata de utilizare a saltelei.


MODALITATI DE PLATA: card online, rate fara dobanda, numerar la livrare, transfer bancar

LIVRARE: 24-48 ore ; Gratuit cu echipa Salterra in Bucuresti si Ilfov; prin Urgent Curier in restul localitatilor.

TESTARE: 15 zile de proba fara dezambarea saltelei din ambalajul original


Produs fabricat in Spania

INTRETINERE

• Aspira periodic salteaua. 
• Pentru inlaturarea petelor, aplica un detergent pentru curatare uscata si curata zona cu apa rece. 
• Nu utiliza produse de curatare lichide pe salteaua ta. Unele din aceste substante o pot deteriora ireversibil.
• Pentru cresterea confortului si marirea duratei de utilizare a saltelei alege o somiera corespunzatoare.
• Evita umezirea saltelei! Protejeaza salteaua de apa sau alte lichide cu o protectie de saltea impermeabila. 
• Evita achizitia unei saltele comprimate. Comprimarea afecteaza calitatea saltelei. Orice saltea rulata pentru a ocupa mai putin spatiu de depozitare sau pentru reducerea cheltuielilor de transport, isi pierde semnificativ din calitatile sale. 
Saltelele din colectia Salterra nu sunt niciodata comprimate. Materiale folosite sunt de cea mai buna calitate, iar spuma de mare densitate nu poate fi comprimata.

  • Tratamente antiacarieni, antibacterial: Triple Barrera®: tratament igienic total al tesaturi de acoperire si al spumelor din straturile de confort impotriva acarienilor, bacterilor si ciupercilor care se pastreaza pe toata durata de folosire a saltelei
  • Tesatura de acoperire: Tesatura Strech de cea mai buna calitate, foarte fina si placuta la atingere, care permite o circulatie foarte buna a aerului.
  • Tehnologia de fabricare a saltelei: System Hybrid: Bloc de arcuri Normazone® combinat cu cele mai inovative straturi de confort realizate din spuma vascoelastica si alte spume de diferite densitati pentru un somn relaxant si revigorant.
  • Sustinere/stabilitate: Foarte buna
  • Structura elastica: Bloc de arc continuu Normablock 15,5cm, intarit perimetral si in zona lombara, flexibilizat in cuptor la temperaturi inalte 220grade celsius pentru rezistenta in utilizare
  • Independenta fata de partener: Excelenta atunci cand este folosita impreuna cu o somiera fixa, foarte buna atunci cand este folosita impreuna cu o somiera cu lamele
  • Inaltime: 27cm
  • Fermitate: medie
  • Confort: CONFORT IDENTIC PE AMBELE PARTI - 4 ZONE DE DORMIT

Fii primul care ne lasa un comentariu.

30 alte produse din aceeași categorie: