Pilote vara Sunt 2 produse.

 • Pilota NATURA - Green Comfort, bambus
  Disponibil

  Pilota NATURA - Sleep... Salterra

  Pilota Natura este promisiunea noptilor pline de odihna si a diminetilor in care te trezesti zambind. Bambusul este materialul care permite o foarte buna circulatie a aerului, este absorbant si antibacterian. O combinatie perfecta intre materiale naturale si tehnologii eco-friendly avansate ca sa te bucuri de prospetime si confort noapte de noapte!

  Pilota Natura este promisiunea noptilor pline de odihna si a...

  335 lei
 • Pilota puf de gasca Aranka Billerbeck
  Disponibil

  Pilota de vara din puf... Salterra

  O pilota de vis! Usoara ca un fulg, pilota de vara Aranka iti va asigura un somn placut si odihnitor. Extrem de moale, cu finisaje de calitate si tratamente impotriva acarienilor, pilota de vara din puf de gasca Aranka de la Billerbeck iti va asigura confort si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata.

  O pilota de vis! 

  1 725 lei

Bucura-te de aceeasi grija si confort si in anotimpurile calde! Alege o pilota de vara din fibre de bambus perfecta pentru intreaga familie. Aceste pilote potrivite sezonului cald au o textura aerisita a materialului ce permite o izolare perfecta a temperaturii si asigura conditii optime de pastrare a nivelului de confort in timpul somnului.
Datorita propietatilor antimicrobiene si antialergice naturale, pilota de vara are grija de pielea sensibila a ta sau a copiilor. Apeleaza la un consultant Salterra pentru a alege pilota de vara potrivita nevoilor tale.