Somiere Sunt 10 produse.

 • Pat THEO
  Disponibil

  Pat THEO Salterra

  Confortabil si modern patul Theo este alegerea perfecta pentru dormitorul tau Acum ai la dispozitie in magazinul Salterra o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine!

  Confortabil si modern patul Theo este alegerea perfecta pentru...

  Pret redus!
  1 740 lei  1 934 lei 

  10%REDUCERE

 • Somiera DIVANLIN finisaj alb Pikolin
  Disponibil

  Somiera DIVANLIN finisaj... Salterra

  Confort fara sa pierzi spațiu. O somiera care poate fi si rama de pat. Somiera tapitata DIVANLIN iti ofera un suport ferm si este suportul perfect pentru orice tip de saltea. Acum te poti bucura de mai mult confort, fara sa pierzi spațiu. Este ideala pentru spatiile mici si pentru cei care nu doresc sa investeasca intr-o rama de pat.

  Confort fara sa pierzi spațiu. O somiera care poate fi si rama de...

  925 lei
 • Somiera cu mecanism electric cu ridicare in 5 planuri Futurlam Pikolin
  Disponibil

  Somiera metalica cu... Salterra

  Somiera metalica Ergolam este garanția confortului maxim. Aceasta somiera electrica cu mecanism, realizata din materiale de calitate, îmbunătățeste sănătatea, optimizeaza confortul si iti ofera garantia unui somn odihnitor. Combina somiera cu o saltea de latex sau din spuma de mare densitate foarte elastica.

  Somiera metalica Ergolam este garanția confortului maxim. Aceasta...

  3 427 lei
 • Somiera cu mecanism electric cu ridicare in 5 planuri Futurlam Pikolin
  Disponibil

  Somiera cu mecanism... Salterra

  Somiera Futurlam cu cadru de lemn este garanția confortului maxim. Aceasta somiera electrica cu mecanism, realizata din materiale de calitate, îmbunătățeste sănătatea, optimizeaza confortul si iti ofera garantia unui somn odihnitor. Combina somiera cu o saltea de latex sau din spuma de mare densitate foarte elastica.

  Somiera Futurlam cu cadru de lemn este garanția confortului maxim....

  3 935 lei
 • Somiera tapitata CLASSIC
  Disponibil

  Somiera tapitata CLASSIC Salterra

  Eleganta si moderna somiera tapitata CLASSIC iti va oferi un confort identic cu cel din hotelurile de 5 stele. Alege si o saltea Pikolin cu arc continuu si te vei simti in fiecare noapte ca in cel mai minunat hotel din lume. Acum ai la dispozitie in magazinul Salterra o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine!

  Eleganta si moderna somiera tapitata CLASSIC iti va oferi un confort...

  895 lei
 • Somiera tapitata PIKOLIN
  Disponibil

  Somiera cu arc continuu... Salterra

  Eleganta si moderna somiera cu arc continuu Normablock,tapitata cu ecopiele de la PIKOLIN iti va oferi un confort identic cu cel din hotelurile de 5 stele. Alege si o saltea Pikolin cu arc continuu si te vei simti in fiecare noapte ca in cel mai minunat hotel din lume. Disponibila in 4 culori: alb, cires, wenge si negru

  Eleganta si moderna somiera cu arc continuu Normablock,tapitata cu...

  1 945 lei
 • Pat Camille
  Disponibil

  Pat Camille Salterra

  Patul Camille este alegerea perfecta pentru dormitorul tau in stic clasic. Acum te poti bucura de un somn linistit si odihnitor intr-un pat cu adevarat frumos. Alege piele ecologica sau stofa in diverse culori sau texturi pentru a fi in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor din casa ta.

  Patul Camille este alegerea perfecta pentru dormitorul tau in stic...

  4 895 lei
 • Somiera tapitata cu stofa TAP 12 PIKOLIN HANDMADE
  Disponibil

  Somiera tapitata cu... Salterra

  Eleganta si moderna somiera TAP 12 realizata de divizia handmade a grupului Pikolin iti va oferi un confort identic cu cel din hotelurile de 5 stele. Este ideal sa o combini cu o saltea handmade cu arc impachetat sau cu o saltea cu arc continuu si te vei simti in fiecare noapte ca in cel mai minunat hotel din lume. Tapiterie disponibila in diverse culori

  Eleganta si moderna somiera TAP 12 realizata de divizia handmade a...

  2 585 lei
 • Somiera tapitata rabatabila PIKOLIN handmade
  Disponibil

  Somiera tapitata... Salterra

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia handmade a grupului Pikolin iti va asigura nu doar sustinere si confort dar si un spatiu generos de depozitare. Tapiteria este disponibila in diverse culori

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia...

  3 795 lei
 • Somiera tapitata rabatabila cu un sertar PIKOLIN handmade
  Disponibil

  Somiera tapitata... Salterra

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia handmade a grupului Pikolin it va asigura nu doar sustinere si confort dar si un spatiu generos de depozitare. Tapiteria este disponibila in diverse culori

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia...

  4 075 lei

Somiera care te sustine perfect!
Pentru un somn sanatos somiera este la fel de importanta
ca si salteaua. Combinatia potrivita intre saltea si somiera iti
ofera sustinerea si confortul de care ai nevoie.