Pat dormitor Sunt 15 produse.

 • PAT CLOUD cu somiera
  Disponibil

  PAT CLOUD Salterra

  140X200cm // PRODUS EXPUS IN MAGAZIN Elegant si modern patul CLOUD este ideal pentru camera copilului tau. Ai la dispozitie o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

  140X200cm // PRODUS EXPUS IN MAGAZIN

  Pret redus!
  1 490 lei  2 980 lei 

  50%REDUCERE

 • Pat Romance cu somiera fixa
  Disponibil

  Pat Romance Salterra

  140X200CM PRODUS EXPUS IN MAGAZIN                                                                  Patul ROMANCE  este alegerea perfecta pentru un dormitorul clasic. Acum te poti bucura de un somn linistit si odihnitor intr-un pat cu adevarat frumos. Alege piele ecologica sau stofa in diverse culori sau texturi pentru a fi in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor din casa ta.

  140X200CM PRODUS EXPUS IN MAGAZIN...

  Pret redus!
  2 695 lei  5 390 lei 

  50%REDUCERE

 • Pat THEO
  Disponibil

  Pat THEO Salterra

  Confortabil si modern patul Theo este alegerea perfecta pentru dormitorul tau Acum ai la dispozitie in magazinul Salterra o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine!

  Confortabil si modern patul Theo este alegerea perfecta pentru...

  Pret redus!
  1 547 lei  1 934 lei 

  20%REDUCERE

 • PAT MAX cu somiera
  Disponibil

  PAT MAX Salterra

  Elegant si modern patul Max este potrivit atat pentru camera ta cat si pentru camera copilului. Ai la dispozitie o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

  Elegant si modern patul Max este potrivit atat pentru camera ta cat...

  3 500 lei
 • PAT MADISON cu somiera fixa
  Disponibil

  PAT MADISON Salterra

  Elegant si confortabil PATUL MADISON este alegerea perfecta pentru un dormitor modern. Tapiteri romani experimentati realizeza cu grija pentru fiecare detaliu din materiale de foarte buna calitate acest mobilier tapitat    Poti alege piele ecologica sau o  stofa pentru   poate fi din stofa sau din piele ecologica. Te asteptam in magazinul Salterra sa alegi culoarea si textura care se armonizeaza cel mai bine cu restul mobilierului si decoratiunilor ca sa te bucuri de un somn linistit si odihnitor

  Elegant si confortabil PATUL MADISON este alegerea perfecta pentru un...

  3 900 lei
 • Pat Camille
  Disponibil

  Pat Camille Salterra

  Patul Camille este alegerea perfecta pentru dormitorul tau in stic clasic. Acum te poti bucura de un somn linistit si odihnitor intr-un pat cu adevarat frumos. Alege piele ecologica sau stofa in diverse culori sau texturi pentru a fi in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor din casa ta.

  Patul Camille este alegerea perfecta pentru dormitorul tau in stic...

  4 895 lei
 • PAT MADISON
  Disponibil

  PAT CAPUCINE Salterra

  Cu patul Capucine vei creea o atmosfera romantica la tine in dormitor. Realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului patul Capucine va creea in dormitorul tau o astmosfera nobila, romantica.

  Cu patul Capucine vei creea o atmosfera romantica la tine in...

  5 695 lei
 • PAT LEA CHOCO
  Disponibil

  PAT ROSE - FIER FORJAT Salterra

  Vrei sa creezi o atmosfera romantica in dormitor? Alege patul ROSE realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului si vei oferi dormitorului tau un aer de noblețe și de rafinament.

  Vrei sa creezi o atmosfera romantica in dormitor? Alege patul ROSE...

  5 995 lei
 • PAT AMBIANCE
  Disponibil

  PAT AMBIENCE - fier forjat Salterra

  Rafinament si eleganta. Realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului patul Ambience va creea in dormitorul o astmosfera nobila si romantica.

  Rafinament si eleganta. Realizat cu mare maiestrie de mesteri...

  5 965 lei
 • PAT SEVRES
  Disponibil

  PAT PALOMA - fier forjat Salterra

  Patul Paloma este realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului pentru a va bucura privirea și pentru a oferi un aer de noblețe și de rafinament dormitorului tau .

  Patul Paloma este realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si...

  5 675 lei
 • PAT SEVRES
  Disponibil

  PAT THELMA - fier forjat Salterra

  Rafinament si eleganta. Realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului, patul Thelma va creea in dormitorul o astmosfera nobila si romantica care iti va bucura privirea in fiecare seara.

  Rafinament si eleganta. Realizat cu mare maiestrie de mesteri...

  5 845 lei
 • PAT ELEGANT
  Disponibil

  PAT ANNA - fier forjat Salterra

  Patul Anna este realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului pentru a va bucura privirea și pentru a oferi un aer de noblețe și de rafinament dormitorului tau.  

  Patul Anna este realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si...

  5 895 lei
 • PAT DUAL
  Disponibil

  PAT REBECCA fier forjat Salterra

  Vrei sa creezi o atmosfera romantica in dormitorul tau? Alege patul Rebecca realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului si vei obtine un dormitor elegant si rafinat.    

  Vrei sa creezi o atmosfera romantica in dormitorul tau? Alege patul...

  5 675 lei
 • Somiera tapitata rabatabila PIKOLIN handmade
  Disponibil

  Somiera tapitata... Salterra

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia handmade a grupului Pikolin iti va asigura nu doar sustinere si confort dar si un spatiu generos de depozitare. Tapiteria este disponibila in diverse culori

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia...

  3 795 lei
 • Somiera tapitata rabatabila cu un sertar PIKOLIN handmade
  Disponibil

  Somiera tapitata... Salterra

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia handmade a grupului Pikolin it va asigura nu doar sustinere si confort dar si un spatiu generos de depozitare. Tapiteria este disponibila in diverse culori

  Eleganta si moderna somiera tapitata rabatabila realizata de divizia...

  4 075 lei

Bucura-te de confortul unui hotel de 5 stele
la tine acasa! La Salterra vei gasi un pat asa
cum ai visat, confortabil, durabil si elegant.
Te vom ajuta sa alegi cu grija culoarea, forma
si dimensiunea patului care impreuna cu salteaua
si lenjeria te vor purta in lumea celor mai dulci vise.