Filtrare

Lenjerii bumbac satinat , bumbac si bambus Sunt 3 produse.

 • Lenjerie WHITE KINGDOM thin stripes
  Disponibil Doar online!

  Lenjerie de pat WHITE... Salterra

  Albul perfect cu elegante dungi, se intinde in fata ta in toata splendoarea sa. Inchizi ochii si simti deja finetea si moliciunea unica a bumbacului satinat. Este minunat sa te relaxezi. Meriti asta dupa inca o zi lunga si obositoare! Lenjeria White Kingdom este definitia elegantei simple si bucuria confortului.

  Albul perfect cu elegante dungi, se intinde in fata ta in toata...

  365 lei
 • Lenjerie Dans din Apuseni
  Disponibil

  Lenjerie de pat Culori... Salterra

  Ţi-e dor de mirosul de levantica pe care îl lăsa bunica în urmă şi de glasul ei cu care îţi spunea seara o poveste cu povaţă. De cearceafurile ei cu motive traditionale. Lenjeria Dans din Apuseni sunt o călătorie în timp în nopţile de iarnă de la bunica. Te strecori în pat, închizi ochii şi îi auzi iar vocea bună.

  Ţi-e dor de mirosul de levantica pe care îl lăsa bunica în urmă şi de...

  450 lei
 • Lenjerie Dans din Apuseni
  Disponibil

  Lenjerie de pat Dans din... Salterra

  Aşternutul Dans din Apuseni este o desfătare. Materialul fin cu motive traditionale te alintă, te cuprinde, îţi şopteşte „somn uşor” până adormi. Porneste in fiecare noapte într-o călătorie catre un colt frumos din Transilvania.

  Aşternutul Dans din Apuseni este o desfătare. Materialul fin cu...

  450 lei

Oricand este binevenita o noua lenjerie de pat! Alege lenjeria potrivita din gama noastra variata de lenjerii de pat din bumbac satinat si bucura-te de atingerea fina a tesaturilor moi si catifelate. Textura, culorile sau broderiile lenjeriilor de pat din bumbac satinat te vor ajuta sa te bucuri de seri pline de romantism si de un somn confortabil. Investeste in calitatea somnului tau! Apeleaza la un consultant Salterra pentru a alege setul de lenjerii de pat din bumbac satinat potrivit nevoilor tale.