Filtrare

Pilote lana Sunt 2 produse.

 • Pilota WOOL - Sleep Comfort, lana
  Disponibil

  Pilota WOOL - Sleep... Salterra

  Lana este un foarte bun izolant care isi mentine temperatura constanta. In felul acesta, folosind pilota de lana, corpul tau va fi incalzit exact cat ai nevoie ca sa te bucuri de caldura si confort. Lana este fibra de origine animala cea mai utilizata; are o structura chimica complexa peste 21 aminoacizi. Lana este folosita dintotdeauna pentru realizarea pilotelor si saltelelor.

  Lana este un foarte bun izolant care isi mentine temperatura...

  409 lei
 • Pilota cu umplutura din lana - Classic
  Disponibil

  Pilota Classic... Salterra

  Iti doresti o pilota care sa te incalzeasca atat cat ai nevoie? Atunci pilota de lana Classic de la Billerbeck este alegerea potrivita. Lana este un foarte bun izolant care isi mentine temperatura constanta. Cu structura sa chimica complexa de peste 21 aminoacizi, lana iti va oferi in orice anotimp confortul pe care il cauti.

  Iti doresti o pilota care sa te incalzeasca atat cat ai nevoie?...

  449 lei

O pilota gresit aleasa, cu dimensiuni, textura si consistenta nepotrivita, poate avea consecinte dintre cele mai neplacute pentru odihna ta. Alege o pilota de iarna potrivita nevoilor tale. La Salterra poti gasi o gama variata de pilote de iarna din lana, puf de gasca, fibre de bambus sau nanofibra. Alege pilota de iarna potrivita si bucura-te de un somn odihnitor intreg sezonul. Apeleaza la un consultant Salterra pentru a alege pilota de iarna potrivita nevoilor tale.