Filtrare

Pilote puf gasca Sunt 10 produse.

 • Pilota Cloud - Green Comfort, 50% puf si 50% pana de gasca
  Disponibil Doar online!

  Pilota CLOUD - Sleep... Salterra

  Cel mai bun confort in materie de pilote naturale! Un amestec luxos de pene si puf de gasca ofera pilotei Cloud o moliciune durabila. Cu un procent foarte ridicat puf de gasca (50%), sunt foarte usoare si pufoase. Sanatoase si naturale, iti ofera un confort termic excelent si au avantajul de a absorbi transpiratia.

  Cel mai bun confort in materie de pilote naturale! Un amestec luxos...

  439 lei
 • Pilota SWEET DREAM - Sleep Comfort , 100% puf de gasca
  Disponibil Doar online!

  Pilota SWEET DREAM -... Salterra

  Rasfata-te! Alege pilota de puf Sweet Dream ca sa te bucuri de un somn cu-adevarat odihnitor!  Naturala, moale, pufoasa si foarte confortabila, umpluta doar cu puf de gasca iti ofera un confort termic excelent si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata!

  Rasfata-te! Alege pilota de puf Sweet Dream ca sa te bucuri de un...

  705 lei
 • Pilota DELICATE - Sleep Comfort, 10% puf si 90% pana de gasca
  Disponibil Doar online!

  Pilota DELICATE - Sleep... Salterra

  Cauti o pilota din materiale naturale la un pret foarte bun? Pilota Delicate este solutia. Realizata din puf si pana de gasca aceasta pilota usoara, sanatoasa si natura iti va oferi caldura si confort in anotimpurile reci, racoare si prospetime in anotimpurile calde.

  Cauti o pilota din materiale naturale la un pret foarte bun? Pilota...

  299 lei
 • Pilota puf de gasca Adri - Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf de gasca Adri... Salterra

  Cauti o pilota moale si pufoasa care sa te rasfete in fiecare noapte. Alege pilota de puf si pana de gasca Adri de la Billerbeck!  Puful de gasca - 100% natural, biodegradabil si reciclabil - este cel mai bun material izolant din lume si iti asigura confort maxim. Mentine temperatura corpului, nu supraincalzeste si iti ofera caldura si confort in anotimpurile reci, racoare si prospetime in anotimpurile calde. 

  Cauti o pilota moale si pufoasa care sa te rasfete in fiecare...

  1 900 lei
 • Pilota puf de gasca Aniko - Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf de gasca... Salterra

  Iti doresti o pilota care sa te rasfete in fiecare noapte. Atunci alege pilota de puf si pana de gasca Aniko de la Billerbeck!  Naturala, moale, pufoasa si foarte confortabila, cu umplutura 90% puf de gasca iti asigura un confort termic excelent si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata!

  Iti doresti o pilota care sa te rasfete in fiecare noapte....

  1 950 lei
 • Pilota puf de gasca Borbala - Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf de gasca... Salterra

  Bucura-te de confort si moliciune cu pilota Borbala de la Billerbeck. Umplutura sa din puf si pana de gasca absoarbe transpiratia pentru un somn sanatos si odihnitor. Pilotele Borbala sunt naturale, sanatoase, usoare si pufoase. 

  Bucura-te de confort si moliciune cu pilota Borbala de...

  1 060 lei
 • Pilota puf de gasca 4 Anotimpuri - Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf de gasca 4... Salterra

  Aceasta pilota 4 anotimpuri din  puf de gasca de la Billerbeck isi adapteaza caldura la nevoiele fiecaruia. Alcatuita din 2 pilote cu umplutura mai groasa si mai subtire de puf de gasca, iti va permite sa iti alegi nivelul de caldura pe care il doresti. Usoara, calduroasa, moale si naturala iti ofera un confort exceptional care it va garanta nopti odihnitoare si...

  2 350 lei
 • Pilota puf de gasca Aranka Billerbeck
  Disponibil

  Pilota de vara din puf... Salterra

  O pilota de vis! Usoara ca un fulg, pilota de vara Aranka iti va asigura un somn placut si odihnitor. Extrem de moale, cu finisaje de calitate si tratamente impotriva acarienilor, pilota de vara din puf de gasca Aranka de la Billerbeck iti va asigura confort si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata.

  O pilota de vis! 

  1 725 lei
 • Pilota puf gasca Natasa _ Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf gasca Natasa... Salterra

  Usoara ca un fulg ... dar calduroasa, aceasta luxoasa pilota iti va asigura un somn placut si odihnitor. Cu umplutura sa fina din puf de gasca si tesatura de acoperire din matase de o calitate exceptionala, pilota Natasa de la Billerbeck iti va oferi confort si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata.

  Usoara ca un fulg ... dar calduroasa, aceasta luxoasa pilota iti va...

  4 565 lei
 • Pilota din puf de rata polara si invelis de matase - Eider Andersen
  Disponibil

  Pilota din puf de rata... Salterra

  Pilota din puf de rata polara si invelis de matase Eider Andersen. De un lux exceptional, acesta pilota moale, pufoasa si usoara ca un fulg. Umplutura sa fina cu puf de rata polara o face ideala pentru orice anotimp. Veti aprecia calitatea impecabila a materialelor folosite: o superba tesatura din matase, cu cusatura in carouri, puf  fin, calduros si usor de rata...

  Pilota din puf de rata polara si invelis de matase Eider Andersen....

  14 650 lei

O pilota veche sau gresit aleasa poate avea consecinte neplacute asupra odihnei. Pilota potrivita trebuie sa garanteze un nivel optim de caldura pentru nevoile corpului, sa impiedice transpiratia din timpul somnului si sa ofere protectia necesara. Daca preferi materialele naturale, alege din colectia Salterra pilota cu puf de gasca care iti ofera confortul termic necesar. Setul de pilote cu puf de gasca au avantajul de a crea un mediu ermetizat, oferind corpului caldura necesara pentru un somn odihnitor. Alege cel mai bun confort in materie de pilote naturale!