Perne antialergice Sunt 6 produse.

 • Perna Life - Green Comfort, nanofibra
  Disponibil Doar online!

  Perna EMOTION - Sleep... Salterra

  Combinatia intre umplutura din nanofibra si tesatura de acoperire din bumbac ofera pernei Emotion calitati exceptionale de moliciune si finete. Nanofibra este cea mai noua tehnologie hypo-alergenica. Este atat de moale si de placuta, incat se potriveste perfect atat copiilor, cat si adultilor.

  Combinatia intre umplutura din nanofibra si tesatura de acoperire din...

  49 lei
 • Perna Natura bambus 35x50cm
  Disponibil

  Perna Natura bambus 35x50cm Salterra

  Perna este mereu in contact cu fata copilului tau, iar aerul degajat de aceasta va fi primul inhalat. Plata, cu textil de acoperire si umplutura din bambus, perna Natura permite o foarte buna circulare a aerului si ii asigura puiului tau un somn odihnitor, lipsit de pericol.

  Perna este mereu in contact cu fata copilului tau, iar aerul degajat...

  58 lei
 • Perna AERELLE - Pikolin microfibra
  Disponibil

  Perna AERELLE - Pikolin... Salterra

  Fie că dormi pe spate, fata sau lateral, aceasta perna Aerelle cu microfibra de Dacron transforma visele tale in realitate. Bucura-te de microfibra exclusiva Pikolin exceptional de moale, ultra-usoara si complet respirabila. Tesatura de acoperire eleganta realizata din bumbac imprimat.

  Fie că dormi pe spate, fata sau lateral, aceasta perna Aerelle cu...

  118 lei
 • Perna NATURA - Green Comfort, bambus
  Disponibil

  Perna NATURA - Sleep... Salterra

  Perna Natura este promisiunea somnului odihnitor. Bambusul este materialul natural care permite o foarte buna circulatie a aerului, este absorbant si antibacterian. O combinatie perfecta intre materiale naturale si tehnologii eco-friendly avansate pentru prospetime si confort maxim!

  Perna Natura este promisiunea somnului odihnitor. Bambusul este...

  125 lei
 • PERNA GEL TOUCH PIKOLIN
  Disponibil

  PERNA GEL TOUCH PIKOLIN Salterra

  Realizate pentru persoanele care au o viata activa, perna Gel Touch cu microfibra ofera confort si prospetime maxima. Umplutura din microfibra face ca perna sa sustina corect pozitia capului in egala masura cu coloana vertebrala, oferind totodata senzatia de cufundare. Foarte moale si confortabila, perna Gel Touch este ideala pentru dormitul pe spate si intr-o parte. Particulele de gel din fibra sintetica, nu permite incalzirea in timpul...

  Realizate pentru persoanele care au o...

  145 lei
 • Perna Life fagure - Green Comfort, nanofibra
  Disponibil Doar online!

  Perna EMOTION fagure -... Salterra

  Nanofibra este cea mai fina fibra sintetica si asigura un confort similar celui oferit de puful de gasca. Structura tip fagure a acestei perne impiedica migrarea nanofibrei dintr-o parte in alta si permite o foarte buna ventilatie in timpul noptii ca sa te bucuri de moliciune si confort maxim.

  Nanofibra este cea mai fina fibra sintetica si asigura un confort...

  281 lei

Pentru a beneficia de avantajele unui somn odihnitor si confortabil, specialistii in cultura somnului te incurajeaza sa iti alegi perna potrivita din setul de perne antialergie pentru a evita orice urma de alergie pe care o poti dezvolta de la puful natural. Perna antialergica iti va oferi tie si celor dragi un maxim de confort si sanatate. Fie ca optezi pentru perne din fibre de bambus sau din nanofibra, setul de perne antialergice sunt o comoara in casa ta atat pentru familie cat si pentru invitatii care pot suferi de anumite alergii de la puful natural. Apeleaza la un consultant Salterra pentru a alege setul de perne antialergice potrivit nevoilor tale.