Lista de produse dupa producator: BILLERBECK

 • Perna cu umplutura din lana - Classic
  Disponibil

  Perna 50x70cm Classic -... Salterra

  Naturala si sanatoasa, lana reţine bine forma si are o structura chimica complexa (peste 21 de aminoacizi benefici pentru sanatate). Perna Classic de la Billerbeck se potriveste perfect persoanelor care iubesc sa doarma pe o perna mai ferma.

  Naturala si sanatoasa, lana reţine bine forma si are o...

  124 lei
 • Perna cu umplutura din bile silicon - Aromaterapy
  Disponibil

  Perna Aromaterapy -... Salterra

  Perna cu umplutura din fibra siliconica - Aromaterapy de la Billerbeck este antialegica se potriveste perfect persoanelor care sufera de diverse alergii. Fibrele foarte fine de poliester asigura o circulatie perfecta a aerului in interiorul pernei iar tratamentul cu silicon iti vor oferi o senzatie moliciune comparabila cu cea oferita de puful de gasca.

  Perna cu umplutura din fibra...

  179 lei
 • Perna din puf si pene de gasca - Adel
  Disponibil

  Perna din puf si pana de... Salterra

  Sanatoasa, naturala si confortabila perna Adel de la Billerbeck iti ofera un  suport moale si durabil. O poti folosi in orice sezon deoarece umplutura sa respira si absoarbe transpiratia . 

  Sanatoasa, naturala si confortabila perna Adel de la Billerbeck...

  298 lei
 • Pilota cu umplutura din lana - Classic
  Disponibil

  Pilota Classic... Salterra

  Iti doresti o pilota care sa te incalzeasca atat cat ai nevoie? Atunci pilota de lana Classic de la Billerbeck este alegerea potrivita. Lana este un foarte bun izolant care isi mentine temperatura constanta. Cu structura sa chimica complexa de peste 21 aminoacizi, lana iti va oferi in orice anotimp confortul pe care il cauti.

  Iti doresti o pilota care sa te incalzeasca atat cat ai nevoie?...

  375 lei
 • Pilota puf de gasca Borbala - Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf de gasca... Salterra

  Bucura-te de confort si moliciune cu pilota Borbala de la Billerbeck. Umplutura sa din puf si pana de gasca absoarbe transpiratia pentru un somn sanatos si odihnitor. Pilotele Borbala sunt naturale, sanatoase, usoare si pufoase. 

  Bucura-te de confort si moliciune cu pilota Borbala de...

  897 lei
 • Pilota puf de gasca Aranka Billerbeck
  Disponibil

  Pilota de vara din puf... Salterra

  O pilota de vis! Usoara ca un fulg, pilota de vara Aranka iti va asigura un somn placut si odihnitor. Extrem de moale, cu finisaje de calitate si tratamente impotriva acarienilor, pilota de vara din puf de gasca Aranka de la Billerbeck iti va asigura confort si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata.

  O pilota de vis! 

  1 051 lei
 • Pilota puf de gasca 4 Anotimpuri - Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf de gasca 4... Salterra

  Aceasta pilota 4 anotimpuri din  puf de gasca de la Billerbeck isi adapteaza caldura la nevoiele fiecaruia. Alcatuita din 2 pilote cu umplutura mai groasa si mai subtire de puf de gasca, iti va permite sa iti alegi nivelul de caldura pe care il doresti. Usoara, calduroasa, moale si naturala iti ofera un confort exceptional care it va garanta nopti odihnitoare si...

  1 968 lei
 • Pilota puf de gasca Aniko - Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf de gasca... Salterra

  Iti doresti o pilota care sa te rasfete in fiecare noapte. Atunci alege pilota de puf si pana de gasca Aniko de la Billerbeck!  Naturala, moale, pufoasa si foarte confortabila, cu umplutura 90% puf de gasca iti asigura un confort termic excelent si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata!

  Iti doresti o pilota care sa te rasfete in fiecare noapte....

  2 733 lei
 • Pilota puf gasca Natasa _ Billerbeck
  Disponibil

  Pilota puf gasca Natasa... Salterra

  Usoara ca un fulg ... dar calduroasa, aceasta luxoasa pilota iti va asigura un somn placut si odihnitor. Cu umplutura sa fina din puf de gasca si tesatura de acoperire din matase de o calitate exceptionala, pilota Natasa de la Billerbeck iti va oferi confort si nu vei mai dori sa te desparti de ea niciodata.

  Usoara ca un fulg ... dar calduroasa, aceasta luxoasa pilota iti va...

  4 293 lei