Filtrare

Perne anatomice Sunt 3 produse.

 • PERNA VASCOTHERMAL PIKOLIN
  Disponibil

  PERNA VASCOTHERMAL PIKOLIN Salterra

  Reduce nevoia de schimbare a pozitiei in timpul somnului. Spongioase si rezistente se adapteaza perfect la forma gatului si umerilor. Bucura-te de minunata senzatie de plutire pe care aceasta perna ti-o ofera.

  Reduce nevoia de schimbare a pozitiei in timpul somnului. Spongioase...

  153 lei
 • PERNA LATEX PIKOLIN
  Disponibil

  PERNA LATEX PIKOLIN Salterra

  Bucura-te de senzatia naturala si de confortul latexului.Foarte confortabila pentru gatul tau cu tratament Ultra-fresh care ii asigura o igiena completa.Aceasta perna este ideala daca iti place sa dormi pe spate sau pe o parte.

  Bucura-te de senzatia naturala si de confortul latexului.Foarte...

  164 lei
 • PERNA VASCO-WATERGEL PIKOLIN
  Disponibil

  PERNA VASCO-WATERGEL... Salterra

  Spongioase si rezistente, pernele Vasco-Watergel dezvoltate de Pikolin sunt matrite perfecte pentru zona umerilor si gatului.Combinatia inteligenta de spuma cu memorie de forma si watergel iti ofera o senzație agreabilă de plutire si temperatura echilibrata pe tot parcursul noptii Extrem de adaptabil si termo-sensibil: materialul vasco-elastic se adapteaza perfect la forma corpului. Tu vei dormi mai profund: pentru ca sunt atenuate punctele de presiune, circulatia se va imbunatati si vei simti mai...

  Spongioase si rezistente, pernele Vasco-Watergel dezvoltate de...

  249 lei

Alege-ti perna potrivita din gama de perne anatomice si uita de durerile de spate sau punctele de presiune. O perna anatomica se muleaza perfect dupa forma corpului tau, astfel ca te vei putea bucura de un somn odihnitor care-ti va reda energia si buna dispozitie pentru o noua zi.