Lista de produse dupa producator: SLEEP COMFORT

 • Perna DELICATE - Green Comfort, 10% puf si 90% pana de gasca
  Disponibil Doar online!

  Perna DELICATE - Sleep... Salterra

  Sanatoasa, naturala si confortabila perna Delicate iti ofera un suport moale si durabil. O poti folosi in orice sezon deoarece umplutura sa respira si absoarbe transpiratia. 

  Sanatoasa, naturala si confortabila perna Delicate iti ofera un...

  46 lei
 • Perna Life - Green Comfort, nanofibra
  Disponibil Doar online!

  Perna EMOTION - Sleep... Salterra

  Combinatia intre umplutura din nanofibra si tesatura de acoperire din bumbac ofera pernei Emotion calitati exceptionale de moliciune si finete. Nanofibra este cea mai noua tehnologie hypo-alergenica. Este atat de moale si de placuta, incat se potriveste perfect atat copiilor, cat si adultilor.

  Combinatia intre umplutura din nanofibra si tesatura de acoperire din...

  49 lei
 • Perna Natura bambus 35x50cm
  Disponibil

  Perna Natura bambus 35x50cm Salterra

  Perna este mereu in contact cu fata copilului tau, iar aerul degajat de aceasta va fi primul inhalat. Plata, cu textil de acoperire si umplutura din bambus, perna Natura permite o foarte buna circulare a aerului si ii asigura puiului tau un somn odihnitor, lipsit de pericol.

  Perna este mereu in contact cu fata copilului tau, iar aerul degajat...

  58 lei
 • Perna Cloud - Green Comfort, 50% puf si 50% pana de gasca
  Disponibil Doar online!

  Perna CLOUD - Sleep... Salterra

  Cel mai bun confort in materie de perne naturale! Un amestec luxos de pene si puf de gasca ce ofera acestor perne sustinere si moliciune durabila. Cu un procent foarte ridicat puf de gasca (50%), pernele Cloud sunt foarte usoare si pufoase. Se potrivesc perfect pe curbura capului si vei aprecia cu siguranta confortul oferit, indiferent de pozitia ta de dormit.

  Cel mai bun confort in materie de perne naturale! Un amestec luxos de...

  68 lei
 • Perna NATURA - Green Comfort, bambus
  Disponibil

  Perna NATURA - Sleep... Salterra

  Perna Natura este promisiunea somnului odihnitor. Bambusul este materialul natural care permite o foarte buna circulatie a aerului, este absorbant si antibacterian. O combinatie perfecta intre materiale naturale si tehnologii eco-friendly avansate pentru prospetime si confort maxim!

  Perna Natura este promisiunea somnului odihnitor. Bambusul este...

  125 lei
 • Lenjerie de pat Circles Lemon
  Disponibil

  Lenjerie de pat Circles... Salterra

  Lenjeria de pat Kinetic este o combinatie minunata de forme geometrice viu colorate. Cercurile in nuante viu colorate te duc cu gandul la momente insorite de vara. Materialul 100% bumbac este de cea mai buna calitate, tesatura rezista si dupa indelungate spalari.

  Lenjeria de pat Kinetic este o combinatie minunata de forme...

  149 lei
 • Lenjerie de pat Kinetic Autumn
  Disponibil

  Lenjerie de pat Kinetic... Salterra

  Lenjeria de pat Kinetic este o combinatie minunata de forme geometrice viu colorate. Cercurile in nuante demaro te duc cu gandul la frumoasele nuante de culorii oferite de toamna. Materialul 100% bumbac este de cea mai buna calitate, tesatura rezista si dupa indelungate spalari.

  Lenjeria de pat Kinetic este o combinatie minunata de forme...

  149 lei
 • Lenjerie de pat Kinetic
  Disponibil

  Lenjerie de pat Kinetic Salterra

  Lenjeria de pat Kinetic este o combinatie minunata de forme geometrice viu colorate. Cercurile in nuante de mov te duc cu gandul la campurile de lavanda. Materialul 100% bumbac este de cea mai buna calitate, tesatura rezista si dupa indelungate spalari.

  Lenjeria de pat Kinetic este o combinatie minunata de forme...

  149 lei
 • Lenjeria de pat Rosebloom Sleep Comfort
  Disponibil

  Lenjeria de pat... Salterra

  Iubim simplitatea grafica a acestei lenjerii care combina culorile cu mare eleganta.  Culorile vii vor inviora dormitorul tau. Designul lenjeriei seamana cu un colaj de decupaje in nuante viu colorate. Realizata din bumbac 100% cu densitate de 145 fire/inch - tesatura renforce este foarte apreciata datorita rezistentei si durabilitatii sale in timp. 

  Iubim simplitatea grafica a acestei lenjerii care combina...

  149 lei
 • Lenjerie de pat Colibri
  Disponibil

  Lenjerie de pat Colibri Red Salterra

  Lenjeria de pat Colibri Red este o combinatie minunata de culori si desene pline de viata. Florile de camp si pasarea colibri aduc natura in dormitorul tau. Materialul 100% bumbac este de cea mai buna calitate, tesatura rezista si dupa indelungate spalari.

  Lenjeria de pat Colibri Red este o combinatie minunata de...

  163 lei
 • Lenjerie de pat Blue Flower
  Disponibil

  Lenjerie de pat Blue Flower Salterra

  Iti doresti un dormitor plin de culori vii? Lenjeria de pat Blue Flower este alegerea potrivita. Aceasta inveseleste atmosfera din camera prin desen si culoare foarte bine imbinate. Materialul natural 100% bumbac face ca tesatura sa reziste dupa indelungate spalari iar culorile se pastreaza mult timp. 

  Iti doresti un dormitor plin de culori vii? Lenjeria de pat...

  163 lei
 • Lenjerie de pat Puzzle Orange
  Disponibil

  Lenjerie de pat Puzzle... Salterra

  Lenjeria de pat Puzzle Orange aduce soarele si lumina in dormitorul dumneavoastra. Acest imprimeu cald si plin de viata este cheia pentru un somn linistit. Tesatura Renforce din fibre naturale 100% este usor de intretinut si rezistenta. 

  Lenjeria de pat Puzzle Orange aduce soarele si lumina in...

  163 lei
 • Lenjerie de pat Puzzle Cream
  Disponibil

  Lenjerie de pat Puzzle... Salterra

  Lenjerie de pat Puzzle Cream este combinatia de forme geometrice si culori cafenii. Acest imprimeu cald si plin de viata este cheia pentru un somn linistit. Tesatura Renforce din fibre naturale 100% este usor de intretinut si rezistenta iar culorile tesaturii se pastreaza dupa indelungate spalari.

  Lenjerie de pat Puzzle Cream...

  163 lei
 • Lenjerie de pat Puzzle Blue
  Disponibil

  Lenjerie de pat Puzzle Blue Salterra

  Lenjeria de pat Puzzle Blue descrie o armonie minunata de culori si forme. Fiind un produs in fibre 100% naturale, aceasta isi pastreaza culorile chiar si dupa spalari indelungate. Alege lenjeria Puzzle Blue si bucura-te de culorile vii si prospetimea acestora.

  Lenjeria de pat Puzzle Blue descrie o armonie minunata de...

  163 lei
 • Lenjerie de pat Colibri Purple
  Disponibil

  Lenjerie de pat Colibri... Salterra

  Iti doresti o lenjerie care transmite un sentiment de relaxare? Lenjeria Colibri Orange este alegerea perfecta. Culorile improspateaza camera si o lumineaza. Materialul de cea mai buna calitate ofera un confort deosebit in toate anotimpurile.

  Iti doresti o lenjerie care transmite un sentiment de...

  163 lei