Filtrare

Topuri - Toppere Saltea Sunt 6 produse.

 • Top Saltea LATEX5 sleep Comfort
  Disponibil Doar online!

  Top Saltea LATEX5 sleep... Salterra

  Ai o saltea noua dar nu iti ofera confortul la care visai? Salteaua ta este uzata si te trezesti cu dureri de spate? Dormi pe canapea dar nu este deloc confortabila? Solutia: Un top saltea din intelligent latex.Investitie minima, confort maxim!

  Ai o saltea noua dar nu iti ofera confortul la care visai?...

  695 lei
 • Microsaltea Sweet Dreams - Green Comfort 7cm
  Disponibil Doar online!

  Top saltea fagure SWEET... Salterra

  Rasfata-te alege produse de cea mai buna calitate si te vei bucura de un somn odihnitor!  Topul de saltea Sweet Dreams 100% puf de gasca, cu structura tip fagure, iti asigura maxim de confort si moliciune. Este solutia ideala pentru reainoirea saltelei tale.  

  Rasfata-te alege produse de cea mai buna calitate si te vei bucura de...

  1 389 lei
 • Microsaltea Emotion - Green comfort 7cm
  Disponibil Doar online!

  Top saltea fagure... Salterra

  Vrei sa te bucuri de confort maxim? Alege topul Emotion din nanofibra cu structura tip fagure si iti va fi foarte greu sa te dai jos din pat dimineata. Este solutia ideala pentru reinnoirea saltelei tale.

  Vrei sa te bucuri de confort maxim? Alege topul Emotion din...

  609 lei
 • Microsaltea MEMORY 3,5
  Disponibil Doar online!

  Top Saltea Latex3,5... Salterra

  Realizat din latex sintetic, topul saltea Latex 3,5, este extraordinar de confortabil si de relaxant. Este solutia ideala pentru compensarea lipsei de confort datorata unei saltele prea ferme sau prea uzate.

  Realizat din latex sintetic, topul saltea Latex 3,5, este...

  575 lei
 • Microsaltea MEMORY 3,5
  Disponibil Doar online!

  Top Saltea MEMORY3,5... Salterra

  Realizat din spuma cu memorie de forma, Topul de saltea Memory 3,5, este extraordinar de confortabil si de relaxant. Materialul vascoelastic se adapteaza la temperatura corpului, distribuie presiunea corpului punct cu punct si iti asigura o suprafata de dormit flexibila. Topul saltea Memory 3,5 este solutia ideala pentru compensarea lipsei de confort datorata unei saltele prea ferme sau prea uzate.

  Realizat din spuma cu memorie de forma, Topul de saltea Memory...

  575 lei
 • Microsaltea MEMORY5
  Disponibil Doar online!

  Top Saltea MEMORY5 sleep... Salterra

  Extrem de confortabil, acest top saltea iti ofera o senzatie unica de relaxare si moliciune.  Realizat din spuma cu memorie de forma, material vascoelastic care se adapteaza la temperatura corpului, distribuie presiunea corpului punct cu punct si iti asigura un somn sanatos si relaxant. Topul saltea Memory5 este ideal pentru compensarea lipsei de confort datorata unei saltele prea ferme sau prea uzate.   

  Extrem de confortabil, acest top saltea iti ofera o senzatie unica de...

  695 lei