Lista de produse dupa producator:  PIKOLIN

 • Perna AERELLE - Pikolin microfibra
  Disponibil

  Perna AERELLE - Pikolin... Salterra

  Fie că dormi pe spate, fata sau lateral, aceasta perna Aerelle cu microfibra de Dacron transforma visele tale in realitate. Bucura-te de microfibra exclusiva Pikolin exceptional de moale, ultra-usoara si complet respirabila. Tesatura de acoperire eleganta realizata din bumbac imprimat.

  Fie că dormi pe spate, fata sau lateral, aceasta perna Aerelle cu...

  118 lei
 • PERNA GEL TOUCH PIKOLIN
  Disponibil

  PERNA GEL TOUCH PIKOLIN Salterra

  Realizate pentru persoanele care au o viata activa, perna Gel Touch cu microfibra ofera confort si prospetime maxima. Umplutura din microfibra face ca perna sa sustina corect pozitia capului in egala masura cu coloana vertebrala, oferind totodata senzatia de cufundare. Foarte moale si confortabila, perna Gel Touch este ideala pentru dormitul pe spate si intr-o parte. Particulele de gel din fibra sintetica, nu permite incalzirea in timpul...

  Realizate pentru persoanele care au o...

  145 lei
 • PERNA VASCOTHERMAL PIKOLIN
  Disponibil

  PERNA VASCOTHERMAL PIKOLIN Salterra

  Reduce nevoia de schimbare a pozitiei in timpul somnului. Spongioase si rezistente se adapteaza perfect la forma gatului si umerilor. Bucura-te de minunata senzatie de plutire pe care aceasta perna ti-o ofera.

  Reduce nevoia de schimbare a pozitiei in timpul somnului. Spongioase...

  153 lei
 • PERNA LATEX PIKOLIN
  Disponibil

  PERNA LATEX PIKOLIN Salterra

  Bucura-te de senzatia naturala si de confortul latexului.Foarte confortabila pentru gatul tau cu tratament Ultra-fresh care ii asigura o igiena completa.Aceasta perna este ideala daca iti place sa dormi pe spate sau pe o parte.

  Bucura-te de senzatia naturala si de confortul latexului.Foarte...

  164 lei
 • PERNA VASCO-WATERGEL PIKOLIN
  Disponibil

  PERNA VASCO-WATERGEL... Salterra

  Spongioase si rezistente, pernele Vasco-Watergel dezvoltate de Pikolin sunt matrite perfecte pentru zona umerilor si gatului.Combinatia inteligenta de spuma cu memorie de forma si watergel iti ofera o senzație agreabilă de plutire si temperatura echilibrata pe tot parcursul noptii Extrem de adaptabil si termo-sensibil: materialul vasco-elastic se adapteaza perfect la forma corpului. Tu vei dormi mai profund: pentru ca sunt atenuate punctele de presiune, circulatia se va imbunatati si vei simti mai...

  Spongioase si rezistente, pernele Vasco-Watergel dezvoltate de...

  249 lei
 • Saltea bebe LATEX PIKOLIN 13cm
  Disponibil

  SALTEA BEBE LATEX... Salterra

  Creata special pentru cei mai tineri membrii ai familiei.  Saltea copii LATEX, cu tratament igienic total impotriva bacteriilor, ciupercilor si acarienilor.

  Creata special pentru cei mai tineri membrii ai familiei.

  494 lei
 • Somiera DIVANLIN finisaj alb Pikolin
  Disponibil

  Somiera DIVANLIN finisaj... Salterra

  Confort fara sa pierzi spațiu. O somiera care poate fi si rama de pat. Somiera tapitata DIVANLIN iti ofera un suport ferm si este suportul perfect pentru orice tip de saltea. Acum te poti bucura de mai mult confort, fara sa pierzi spațiu. Este ideala pentru spatiile mici si pentru cei care nu doresc sa investeasca intr-o rama de pat.

  Confort fara sa pierzi spațiu. O somiera care poate fi si rama de...

  925 lei
 • Saltea ONTARIO PIKOLIN 24cm
  Disponibil

  Saltea ONTARIO PIKOLIN 24cm Salterra

  Salteaua ONTARIO din colectia hoteliera Pikolin este alegerea perfecta pentru pentru cei care cauta fermitate, durabilitate, confort si un raport excelent pret calitate. 

  Salteaua ONTARIO din colectia hoteliera Pikolin este alegerea...

  Pret redus!
  1 060 lei  1 325 lei 

  20%REDUCERE

 • SALTEA MONTREAL memoryfoam PIKOLIN, 24CM
  Disponibil

  SALTEA MONTREAL... Salterra

  Salteaua Montreal memoryfoam, este proiectata pentru un confort omogen si stabil in timpul somnului. Modelul Montreal memoryfoam din colectia Pikolin are nucleu de spuma Confortcel® si este matlasata cu spuma vascoelastica Viscofoam® pentru un somn placut si odihnitor. Este special conceputa pentru cei care nu doresc sa simta miscarile partenerului in timpul somnului. 

  Salteaua Montreal memoryfoam, este proiectata pentru un confort...

  Pret redus!
  1 418 lei  1 575 lei 

  10%REDUCERE

 • SALTEA SIROCCO PIKOLIN, 23 CM
  Disponibil

  SALTEA 140x190cm SIROCCO... Salterra

  Salteaua Sirocco, este proiectata pentru un confort omogen si stabil in timpul somnului. Modelul Sirocco din colectia Neo Pikolin dedicata specialistilor in produse de somn, cu nucleu de spuma Confortcel® si matlasata cu spuma vascoelastica Viscofoam®, iti ofera un somn placut si odihnitor. Este special conceputa pentru cei care nu doresc sa simta miscarile partenerului in timpul somnului. 

  Salteaua Sirocco, este proiectata pentru un confort omogen si stabil...

  Pret redus!
  1 517 lei  1 896 lei 

  20%REDUCERE

 • SALTEA KING PIKOLIN 26cm
  Disponibil

  SALTEA KING PIKOLIN 25cm Salterra

  SALTEA KING - COLECTIA NOUA NEOPIKOLIN Salteaua King cu nucleu de arc continuu Normazone® iti asigura atat fermitatea necesara pentru sustinerea corecta a intregului corp cat si o primire suava si confortabila atunci cand te asezi in pat sa dormi. Fermitate medie / protectie igienica maxima / circulatie foarte buna a aerului  in interiorul saltelei.

  SALTEA KING - COLECTIA NOUA NEOPIKOLIN Salteaua King cu nucleu de arc...

  Pret redus!
  1 539 lei  1 710 lei 

  10%REDUCERE

 • Saltea QUEBEC PIKOLIN 29cm
  Disponibil

  Saltea QUEBEC PIKOLIN 29cm Salterra

  Salteaua Quebec din colectia hoteliera Pikolin este conceputa pentru a satisface cele mai inalte standarde in materie de design, tehnologie si materiale. Daca iti doresti sa dormi ca intr-un hotel de 5 stele in fiecare noapte, salteaua Quebec este alegerea perfecta. Ergonomica si confortabila salteaua Quebec combina beneficiile sistemului NormActive® (arc continuu si materiale inovative de confort) cu senzatia de plutire oferita de spuma de diferite densitati care alcatuieste sistemul Optima®.

  Salteaua Quebec din colectia hoteliera Pikolin este conceputa pentru...

  Pret redus!
  1 575 lei  1 750 lei 

  10%REDUCERE

 • SALTEA ULISES PIKOLIN, 25 CM
  Disponibil

  SALTEA ULISES PIKOLIN,... Salterra

  Salteaua ULISE din colectia Neo Pikolin combina nucleu de spuma Confortcel® si spuma vascoelastica Viscofoam® pentru un somn placut si odihnitor. Este special conceputa pentru cei care nu doresc sa simta miscarile partenerului in timpul somnului. 

  Salteaua ULISE din colectia Neo Pikolin combina nucleu de spuma...

  Pret redus!
  1 755 lei  1 950 lei 

  10%REDUCERE

 • Saltea QUEBEC memory foam PIKOLIN 29cm
  Disponibil

  Saltea QUEBEC memory... Salterra

  Excelenta in odihna. Salteaua Quebec memoryfoam din colectia hoteliera Pikolin este garantia luxului si confortului. Este conceputa pentru a satisface cele mai inalte standarde in materie de design, tehnologie si materiale. Daca iti doresti sa dormi ca intr-un *****hotel in fiecare noapte, aceasta saltea este alegerea perfecta. Ergonomica si confortabila salteaua Quebec memoryfoam combina beneficiile sistemului Normzone® (arc continuu si materiale inovative de confort) cu senzatia de plutire oferita de spuma...

  Excelenta in odihna. Salteaua Quebec memoryfoam din colectia...

  1 900 lei
 • Saltea REGINA PIKOLIN 32cm
  Disponibil

  Saltea REGINA PIKOLIN 32cm Salterra

  Saltele realizate de Pikolin pentru hotelurile de 5 stele le gasesti in colectia Salterra. Salteaua Regina de 32cm inaltime din colectia hoteliera Pikolin este garantia luxului si confortului. Este conceputa pentru a satisface cele mai inalte standarde in materie de design, tehnologie si materiale. Daca iti doresti sa dormi ca intr-un hotel de 5 stele in fiecare noapte, salteaua Regina este alegerea perfecta. Ergonomica si confortabila salteaua Regina combina beneficiile sistemului Normazone® (arc continuu...

  Saltele realizate de Pikolin pentru hotelurile de 5 stele le gasesti...

  1 995 lei