Filtrare

Stil v

Lenjerii de pat Sunt 98 produse.

Lenjerii de pat

Atingeri de vis pentru un somn usor
O lenjerie poate fi o incantare. Textura, culorile sau
broderiile sale te vor ajuta sa evadezi noapte de noapte
din freamatul orasului. Alege ce iti place si lasa
lenjeriile din colectia Salterra sa te cuprinda si
sa-ti sopteasca “Noapte buna!”

 • Lenjerie de pat Puzzle Blue
  Disponibil

  Lenjerie de pat Puzzle Blue

  Lenjeria de pat Puzzle Blue descrie o armonie minunata de culori si forme. Fiind un produs in fibre 100% naturale, aceasta isi pastreaza culorile chiar si dupa spalari indelungate. Alege lenjeria Puzzle Blue si bucura-te de culorile vii si prospetimea acestora.

  Lenjeria de pat Puzzle Blue descrie o armonie minunata de...

  164 lei

  Detalii
 • Lenjerie de pat Puzzle Orange
  Disponibil

  Lenjerie de pat Puzzle...

  Lenjeria de pat Puzzle Orange aduce soarele si lumina in dormitorul dumneavoastra. Acest imprimeu cald si plin de viata este cheia pentru un somn linistit. Tesatura Renforce din fibre naturale 100% este usor de intretinut si rezistenta. 

  Lenjeria de pat Puzzle Orange aduce soarele si lumina in...

  164 lei

  Detalii
 • Lenjerie de pat Puzzle Cream
  Disponibil

  Lenjerie de pat Puzzle...

  Lenjerie de pat Puzzle Cream este combinatia de forme geometrice si culori cafenii. Acest imprimeu cald si plin de viata este cheia pentru un somn linistit. Tesatura Renforce din fibre naturale 100% este usor de intretinut si rezistenta iar culorile tesaturii se pastreaza dupa indelungate spalari.

  Lenjerie de pat Puzzle Cream...

  164 lei

  Detalii
 • Lenjerie de pat Colibri
  Disponibil

  Lenjerie de pat Colibri Red

  Lenjeria de pat Colibri Red este o combinatie minunata de culori si desene pline de viata. Florile de camp si pasarea colibri aduc natura in dormitorul tau. Materialul 100% bumbac este de cea mai buna calitate, tesatura rezista si dupa indelungate spalari.

  Lenjeria de pat Colibri Red este o combinatie minunata de...

  164 lei

  Detalii
 • Lenjerie de pat Orange Flower
  Disponibil

  Lenjerie de pat Orange...

  Lenjeria de pat Orange Flower creaza o poveste din basme chiar in dormitorul tau. Florile de camp, fluturii si culorile lenjeriei transforma patul tau intr-un tablou de primavara. Materialul natural 100% bumbac face ca tesatura sa reziste dupa indelungate spalari iar culorile se pastreaza mult timp. Bucura-te acum de ea! 

  Lenjeria de pat Orange Flower creaza o poveste din basme...

  164 lei

  Detalii
 • Lenjerie de pat Blue Flower
  Disponibil

  Lenjerie de pat Blue Flower

  Iti doresti un dormitor plin de culori vii? Lenjeria de pat Blue Flower este alegerea potrivita. Aceasta inveseleste atmosfera din camera prin desen si culoare foarte bine imbinate. Materialul natural 100% bumbac face ca tesatura sa reziste dupa indelungate spalari iar culorile se pastreaza mult timp. 

  Iti doresti un dormitor plin de culori vii? Lenjeria de pat...

  164 lei

  Detalii
 • Lenjerie de pat Red Flower
  Disponibil

  Lenjerie de pat Red Flower

  Vrei sa simti in fiecare dimineata mirosul florilor si cantecul pasarilor care iti dezmierda simturile. Cu lenjeria de pat Red Flower, primavara este prezenta in fiecare zi in dormitorul tau. Materialul natural 100% bumbac face ca tesatura sa reziste dupa indelungate spalari iar culorile se pastreaza mult timp. 

  Vrei sa simti in fiecare dimineata mirosul florilor si...

  164 lei

  Detalii
 • lenjerie Violet Dream
  Disponibil

  lenjerie de pat Violet...

  Lenjeria Violet Dream este rapsodia unui somn usor. Campuri nesfarsite de lavanda, tufe immense de liliac in floare, violete maruntele care se intind cat vezi cu ochii.

  Lenjeria Violet Dream este rapsodia unui somn usor....

  173 lei

  Detalii
 • Lenjerie Hapiness
  Disponibil

  Lenjerie de pat Hapiness

  Splendoare in dormitor! Marunte, multe si vesele: splendoarea din iarba plina de flori a unei primaveri eterne se poate muta la tine in dormitor. Alege o lenjerie Explossion of Hapiness si bucura-te de magia primavara la tine in dormitor indiferent de anotimp!

  Splendoare in dormitor!

  173 lei

  Detalii
 • curcubeu
  Disponibil

  Lenjeria de pat Curcubeu...

  Iubim simplitatea grafica a acestei lenjerii care combina culorile cu mare elenganta.  Culorile vii vor inviora dormitorul tau. Designul lenjeriei  puncteaza stilul contemporan simplu si extrem de confortabil. Realizata din bumbac 100% cu densitate de 145 fire/inch - tesatura renforce este foarte apreciata datorita rezistentei si durabilitatii sale in timp. Placuta si fina la atingere lenjeria...

  Iubim simplitatea grafica a acestei lenjerii care combina...

  173 lei

  Detalii
 • cerculete rosii si negre
  Disponibil

  Lenjerie de pat Magic...

  Fermecatoare și eleganta, această lenjerie de pat în culori calde si forme geometrice este realizata din bumbac  te cuprinde seara si iti sopteste "noapte buna".Lenjeria te incanta cu simplitatea sa, cu intensitatea culorilor, iar magia ei aduce mister în camera ta ... pentru 1001 nopți ... și mai mult!

  Fermecatoare și eleganta, această lenjerie de pat în culori calde si...

  173 lei

  Detalii
 • Lenjerie Romantic Roses
  Disponibil

  Lenjerie de pat Romantic...

  Un asternut ca primul sarut. Un buchet imens de trandafiri roz, mana care tremura usor cand il daruieste si privirea care parca se ascunde printre petale. Iti amintesti fiorul? Lasa magia acelei clipe sa te insoteasca seara de seara. Poti sa o regasesti mereu cand deschizi usa dormitorului si-o vezi cuprinsa in asternutul Romantic Roses

  Un asternut ca primul sarut. 

  183 lei

  Detalii
 • Lenjerie de pat Eternal Spring
  Disponibil

  Lenjerie de pat Eternal

  Primavara eterna in dormitor! Unele sunt maruntele, altele se-nfoaie in petale sa le admiri frumusetea impunatoare, dar toate-s la fel bucuroase sa iti incante privirea. Alege o lenjerie Eternal  si aduna in camera ta de odihna toata veselia unui camp de primavara plin de flori!

  Primavara eterna in dormitor! 

  183 lei

  Detalii
 • Joy Flower
  Disponibil

  Lenjerie de pat Alegria,...

  Alege lenjeria Alegria cu tesatura Crepe din fibra naturala 100% bumbac de calitate, cu imprimeuri florale delicate in nuante pastelate.    

  Alege lenjeria Alegria cu tesatura...

  183 lei

  Detalii
 • bleu cu margarete
  Disponibil

  Lenjerie de pat Sunny...

  Este vara la tine in dormitor!  Un camp mare de flori iti va incanta privirea seara de seara. Alege lenjeria Sunny Summer si aduna in camera ta de odihna toata veselia unei zile insorite de vara!  

  Este vara la tine in dormitor!  Un camp mare de flori iti va incanta...

  183 lei

  Detalii