Paturi Sunt 20 produse.

 • Somiera DIVANLIN finisaj alb Pikolin
  Disponibil

  Somiera DIVANLIN finisaj... Salterra

  Confort fara sa pierzi spațiu. O somiera care poate fi si rama de pat. Somiera tapitata DIVANLIN iti ofera un suport ferm si este suportul perfect pentru orice tip de saltea. Acum te poti bucura de mai mult confort, fara sa pierzi spațiu. Este ideala pentru spatiile mici si pentru cei care nu doresc sa investeasca intr-o rama de pat.

  Confort fara sa pierzi spațiu. O somiera care poate fi si rama de...

  730 lei
 • PAT MAX cu somiera
  Disponibil

  PAT MAX Salterra

  Elegant si modern patul Max este potrivit atat pentru camera ta cat si pentru camera copilului. Ai la dispozitie o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

  Elegant si modern patul Max este potrivit atat pentru camera ta cat...

  1 725 lei
 • Somiera tapitata PIKOLIN
  Disponibil

  Somiera cu arc continuu... Salterra

  Eleganta si moderna somiera cu arc continuu Normablock,tapitata cu ecopiele de la PIKOLIN iti va oferi un confort identic cu cel din hotelurile de 5 stele. Alege si o saltea Pikolin cu arc continuu si te vei simti in fiecare noapte ca in cel mai minunat hotel din lume. Disponibila in 4 culori: alb, cires, wenge si negru

  Eleganta si moderna somiera cu arc continuu Normablock,tapitata cu...

  1 863 lei
 • PAT DOLCE cu somiera
  Disponibil

  PAT IRIS Salterra

  PATUL IRIS este alegerea perfecta pentru dormitorul tau.   Poti alege piele ecologica sau o  stofa pentru   poate fi din stofa sau din piele ecologica. Te asteptam in magazinul Salterra sa alegi culoarea si textura care se armonizeaza cel mai bine cu restul mobilierului si decoratiunilor ca sa te bucuri de un somn linistit si odihnitor

  PATUL IRIS este alegerea perfecta pentru dormitorul tau.  ...

  1 921 lei
 • Tablie de pat IRIS cu somiera tapitata Classic
  Disponibil

  Pat Sascha Salterra

  Cauti confort maxim fara sa pierzi din spatiu? Solutia patul Sacha compus din tablie si somiera tapitata. Lipsa marginilor o face ideala pentru un dormitor mai mic.

  Cauti confort maxim fara sa pierzi din spatiu? Solutia patul...

  1 921 lei
 • Pat THEO
  Disponibil

  Pat THEO Salterra

  Confortabil si modern patul Theo este alegerea perfecta pentru dormitorul tau Acum ai la dispozitie in magazinul Salterra o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine!

  Confortabil si modern patul Theo este alegerea perfecta pentru...

  Pret redus!
  1 560 lei  1 950 lei 

  20%REDUCERE

  bulina
 • PAT AYAN cu somiera
  Disponibil

  PAT AYAN Salterra

  Elegant si modern patul AYAN este ideal pentru camera copilului tau. Ai la dispozitie o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

  Elegant si modern patul AYAN este ideal pentru camera copilului...

  2 056 lei
 • PAT CLOUD cu somiera
  Disponibil

  PAT CLOUD Salterra

  Elegant si modern patul CLOUD este ideal pentru camera copilului tau. Ai la dispozitie o gama variata de texturi si culori. Tapiteria poate fi realizata din stofa sau piele ecologica in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor. Vino la magazin sa alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

  Elegant si modern patul CLOUD este ideal pentru camera copilului...

  2 105 lei
 • PAT MADISON cu somiera fixa
  Disponibil

  PAT MADISON Salterra

  Elegant si confortabil PATUL MADISON este alegerea perfecta pentru un dormitor modern. Tapiteri romani experimentati realizeza cu grija pentru fiecare detaliu din materiale de foarte buna calitate acest mobilier tapitat    Poti alege piele ecologica sau o  stofa pentru   poate fi din stofa sau din piele ecologica. Te asteptam in magazinul Salterra sa alegi culoarea si textura care se armonizeaza cel mai bine cu restul mobilierului si decoratiunilor ca sa te bucuri de un somn linistit si odihnitor

  Elegant si confortabil PATUL MADISON este alegerea perfecta pentru un...

  2 300 lei
 • Pat Camille
  Disponibil

  Pat Camille Salterra

  Patul Camille este alegerea perfecta pentru dormitorul tau in stic clasic. Acum te poti bucura de un somn linistit si odihnitor intr-un pat cu adevarat frumos. Alege piele ecologica sau stofa in diverse culori sau texturi pentru a fi in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor din casa ta.

  Patul Camille este alegerea perfecta pentru dormitorul tau in stic...

  2 700 lei
 • Pat Romance cu somiera fixa
  Disponibil

  Pat Romance Salterra

  Patul ROMANCE  este alegerea perfecta pentru un dormitorul clasic. Acum te poti bucura de un somn linistit si odihnitor intr-un pat cu adevarat frumos. Alege piele ecologica sau stofa in diverse culori sau texturi pentru a fi in armonie cu restul mobilierului si decoratiunilor din casa ta.

  Patul ROMANCE  este alegerea perfecta pentru un dormitorul clasic....

  2 950 lei
 • Somiera cu mecanism electric cu ridicare in 5 planuri Futurlam Pikolin
  Disponibil

  Somiera metalica cu... Salterra

  Somiera metalica Ergolam este garanția confortului maxim. Aceasta somiera electrica cu mecanism, realizata din materiale de calitate, îmbunătățeste sănătatea, optimizeaza confortul si iti ofera garantia unui somn odihnitor. Combina somiera cu o saltea de latex sau din spuma de mare densitate foarte elastica.

  Somiera metalica Ergolam este garanția confortului maxim. Aceasta...

  3 456 lei
 • Somiera cu mecanism electric cu ridicare in 5 planuri Futurlam Pikolin
  Disponibil

  Somiera cu mecanism... Salterra

  Somiera Futurlam cu cadru de lemn este garanția confortului maxim. Aceasta somiera electrica cu mecanism, realizata din materiale de calitate, îmbunătățeste sănătatea, optimizeaza confortul si iti ofera garantia unui somn odihnitor. Combina somiera cu o saltea de latex sau din spuma de mare densitate foarte elastica.

  Somiera Futurlam cu cadru de lemn este garanția confortului maxim....

  3 460 lei
 • PAT DUAL
  Disponibil

  PAT REBECCA fier forjat Salterra

  Vrei sa creezi o atmosfera romantica in dormitorul tau? Alege patul Rebecca realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului si vei obtine un dormitor elegant si rafinat.    

  Vrei sa creezi o atmosfera romantica in dormitorul tau? Alege patul...

  3 685 lei
 • PAT SEVRES
  Disponibil

  PAT PALOMA - fier forjat Salterra

  Patul Paloma este realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si pasionati de modelarea artistica a fierului pentru a va bucura privirea și pentru a oferi un aer de noblețe și de rafinament dormitorului tau .

  Patul Paloma este realizat cu mare maiestrie de mesteri talentati si...

  3 695 lei

In magazinul online Salterra gasesti o larga gama de somiere si paturi tapitate la preturi pentru orice buget. Colectia include somiere cu lamele care se potrivesc pentru ramele de pat din lemn sau tapitate sau somiere tapitate fara sa mai ai nevoie de rama de pat poate doar de o tablie
din materiale naturale si pilote din fibre sintetice pufoase si calduroase pentru nopti pline de odihna si un somn usor. Descopera colectia de somiere Impreuna cu salteaua si lenjeria, patul ales te va purta in lumea celor mai dulci vise.